Antena Căutare

Te cunosc de undeva, 8 mai 2021. Adriana Trandafir și Romică Țociu se transformă în Ileana Sărăroiu și Ştefan Bănică

În ediția XIV a sezonului al XVI-lea de la "Te cunosc de undeva!", Adriana Trandafir și Romică Șociu se transformă în Ileana Sărăroiu și Ştefan Bănică, iar piesa pe care o interpretează se numește "Foaie Verde Anason".

Adriana Trandafir și Romică Țociu pe scena Te cunosc de undeva Galerie
În ediția XIV a sezonului al XVI-lea de la "Te cunosc de undeva!", Adriana Trandafir și Romică Șociu se transformă în Ileana Sărăroiu și Ştefan Bănică | Antena 1

Adriana Trandafir și Romică Țociu sunt experți în momente nostalgice, iar cele două personaje sunt pe măsura aștepărilor lor. Transformarea nu a fost una deloc ușoară, însă cei doi sunt mai pregătiți ca niciodată să impresioneze pe toată lumea cu momentul lor senzațional.

Cei doi au repetat din greu și au reușit încă din prima clipă să intre în pielea personajelor, acestea fiind pe gusturile lor. Mai mult decât atât, Romică Țociu i-a dezvăluit lui Radu Ștefan Bănică că l-a cunoscut pe bunicului lui.

"Am fost într-un turneu, în care eram eu, Ștefan Bănică Senior, Ștefan Bănică Junior și Cristina Țopescu. Trupă mișto, spectacol o săptămână, am vorbit cu maestrul în cameră.", a spus concurentul.

Citește și: Te cunosc de undeva, 1 mai 2021. Adriana Trandafir și Romică Țociu, fantastici ca Luciano Pavarotti și Leontina Văduva

După ce au terminat momentul senzațional, Romică Țociu a fost pus de Aurelian Temișan să îi povestească o întâmplare cu Ștefan Bănică Senior.

"În ultimul turneu, înainte să ne părăsească maestrul, am avut șansa să dorm în aceeași cameră, eu îi căram pantofii. Avea pantofii în săculet, el și cu Dan Spătaru, așa își puneau pantofii", a mai zis Romică Țociu.

Adriana Trandafir și Romică Țociu au adus pe scena două legende ale muzicii românești

Cei doi concurenți au reușit să facă spectacol cu piesa "Foaie Verde Anason" și au reușit să îi impresionează pe jurați, chiar de când au urcat pe scenă. Adriana Trandafir și Romică Țociu au făcut un moment de neuitat, care a fost apreciat cu o mulțime de aplauze.

Concurenții s-au descurcat de minune și au reușit să îi interpreteze perfect pe Ileana Sărăroiu și Ştefan Bănică.

Adriana Trandafir a mărturisit că personajul ei a fost o provocare și că a fost singura personalitate pe care nu a întâlnit-o din această Gală a Nemuritorilor.

Citește și: Te cunosc de undeva, 24 aprilie 2021. Adriana Trandafir și Romică Țociu, transformați în Viorica Rudăreasa și Ionel Tudorache

"Mi se pare incredibilă acestă gală. Avem emoție de la un moment la altul, nici nu știu ce o să urmeze, chimia dintre voi a fost extraordinară, din două lumi diferite, doi titani împreună! Ați făcut un spectacol incredibil, iar acest spectacol va făcut nemuritori.", a spus Andreea Bălan, vizibil mândră și entuziasmată de momentul celor doi.

Spune ce crezi despre transformările din fiecare ediție, chiar în timp ce o urmărești în aplicația Antena 1. Descarcă acum: https://aplicatie.a1.ro/

Emisiunea „Te cunosc de undeva” de la Antena 1 este difuzată în fiecare sâmbătă, de la ora 20:00, la Antena 1! Show-ul reprezintă o adevărată provocare pentru artiştii care au acceptat să participe, deoarece aceștia sunt puși la grea încercare de către ruleta care promite personaje de excepție și momente de magie curată pe scenă!

Sezonul 16 al emisiunii „Te cunosc de undeva”, de la Antena 1, aduce suprize mari

Printre surprizele noului sezon se numără şi proiectul online „Te cunosc de undeva! After Party”. Dorian Popa, fost concurent al transforming show-ului se alătură echipei şi îi invită pe telespectatori, în fiecare săptămână, după difuzarea galei pe TV, la „Te cunosc de undeva! After Party”.

Mai exact, un episod exclusiv online, ce va putea fi urmărit pe www.a1.ro, în care urmăritorii vor avea acces direct în culisele emisiunii, unde Dorian Popa se distrează alături de vedetele show-ului şi este pus pe glume şi provocări non stop!

Urmărește integral ultima ediție: https://antenaplay.ro/te-cunosc-de-undeva. Vezi ce-ți place

Hâț 😊 Dacă vrei să intri în culisele show-ului, vezi cel mai nou episod de After Party, cu Dorian Popa: https://a1.ro/video/antena-1/te-cunosc-de-undeva-after-party/

Te cunosc de undeva, 8 mai 2021. Radu Ștefan Bănică, transformat în Cristian Paţurcă, i-a făcut pe jurați să plângă... Te cunosc de undeva, 8 mai 2021. Mirela Vaida, apariție spectaculoasă pe scenă, transformată în Laura Stoica...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x