Antena Căutare

Te cunosc de undeva, 1 mai 2021. Adriana Trandafir și Romică Țociu, fantastici ca Luciano Pavarotti și Leontina Văduva

În ediția 13 a sezonului al XVI-lea de la  "Te cunosc de undeva!", Adriana Trandafir și Romică Țociu , transformați în Leontina Văduva și Luciano Pavarotti, fac posibil un duet care în viața reală nu s-a întâmplat, dar pe care publicul îl aștepta cu nerăbdare.

adriana si romica te cunosc de undeva Galerie
Te cunosc de undeva, 1 mai 2021. Adriana Trandafir și Romică Țociu | antena 1

Adriana și Romică intră astăzi în pielea personajelor Luciano Pavarotti și Leontina Văduva pentru un duet de excepție, care va aduce multă emoție, atât în public, cât și în rândul juraților Te cunosc de undeva.

Adriana și Romică, cel mai greu moment al serii la Te Cunosc de Undeva!, 1 mai 2021

„Au cam cel mai greu moment din această gală (...) pentru că trebuie să aducă o lume, o elită, în fața noastră”, a spus Cristi Iacob la repetiții.

„Mi se pare o chestie extraordinar de pretențioasă. Adică eu sunt foarte pretențioasă la piesa asta”, spune Ozana Barabancea.

„Cred că am avut peste 500 de spectacole de traviata la viața mea”, a mai adăugat jurata Te cunosc de undeva.

Citește și: Te cunosc de undeva, 24 aprilie 2021. Mirela Vaida a făcut furori pe scenă cu transformarea în Gwen Stefani

„Îmi vine să plâng, să mă duc acasă”, spune Adriana Trandafir, total descurajată la începutul repetițiilor.

„Pornind de la persoanje puteți să faceți o poveste. Mai ales că ea e foarte bună actriță, (...) el respiră, nu cântă”, îi sfătuiește Cristi Iacob.

„Leontina Văduva e (...) un om foarte sincer și tonic și simpatic, iar Pavarotti este genial pentru că a reușit să aducă opera pe stradă, între oameni”, a mai completat Cristi Iacob.

Deși aveau o misiune grea pentru interpretarea lor din această seară, Adriana și Romică au muncit din greu, dând tot ce aveau mai bun. Cei doi artiști au împrumutat din eleganța și talentul lui Pavarotti și al Leontinei Văduva pentru a pune în scenă un fragment de operă de excepție.

Când au făcut ultimele repetiții pe scenă, Adriana se simțea rușinată, iar Ozana i-a rugat să mai repete încă o dată, observând unele greșeli. În interviul de după repetiții, Adriana Tradafir a spus că au avut prea puțin timp de repetiții pentru o asemenea piesă grea.

Momentul memorabil al Adrianei Trandafir și Romică Țociu în Gala Românilor de Top

Transformați complet în Pavarotti și Leontina Văduva, cu ținute de gală, concurenții Te cunosc de undeva au transmis emoție pură.

Cu atitudinea potrivită și demnă de operă, au pășit în scenă lăsând emoțiile în culise. Cei doi au reușit un duet extraordinar, desprins parcă dintr-un film.

Adriana a impresionat cu vocea ei extraordinară, uimindu-i pe jurați. Atât concurenți de pe canapea, cât și jurații, s-au ridicat în picioare la sfârșit și au aplaudat furtunos.

Citește și: Te cunosc de undeva, 24 aprilie 2021. Imagini din culise! Glume savuroase pe seama transformării Adrianei Trandafir

Reacția juraților după momentul Adrianei Trandafir și al lui Romică Țociu de la Te Cunosc de Undeva! 2021

„M-am ridicat în picioare admirativ pentru acest moment splendid pe care l-ați adus în scenă. N-am fost atent (...) la culoare vocală, pentru că ați luat-o atât de în serios și (...) le-ați adus în scenă și le-ați dus la bun sfârșit, încât e mai important decât orice reușită”, le-a spus Aurelian Temișan.

„Semeni cu Romică cel cumplit de talentat, iar doamna Leontina aveți toată admirația mea. (...) A fost foarte greu, îngrozitor de greu”, spune Cristi Iacob.

„Sunteți u nadevărat exemplu pentru noi toți, un exemplu de admirat.(...) Mi-a plăcut foarte mult acest moment, nu aveam ce coregrafie să văd din partea voastră, am savurat vocile voastre”, a adăugat și Andreea Bălan.

„Este un moment absolut senzațional. (...) Ați luat în serios acest moment foarte greu din toate punctele de vedere”, a completat Ozana Barabancea.

Sezonul 16 al emisiunii „Te cunosc de undeva”, de la Antena 1, aduce suprize mari

Printre surprizele noului sezon se numără şi proiectul online „Te cunosc de undeva! After Party”. Dorian Popa, fost concurent al transforming show-ului se alătură echipei şi îi invită pe telespectatori, în fiecare săptămână, după difuzarea galei pe TV, la „Te cunosc de undeva! After Party”.

Mai exact, un episod exclusiv online, ce va putea fi urmărit pe www.a1.ro, în care urmăritorii vor avea acces direct în culisele emisiunii, unde Dorian Popa se distrează alături de vedetele show-ului şi este pus pe glume şi provocări non stop!

Urmărește integral ultima ediție: https://antenaplay.ro/te-cunosc-de-undeva. Vezi ce-ți place

Spune ce crezi despre transformările din fiecare ediție, chiar în timp ce o urmărești în aplicația Antena 1. Descarcă acum: https://aplicatie.a1.ro/

Te cunosc de undeva, 1 mai 2021. Ana Baniciu și Raluka, transformate în gemenele Cheeky Girls, fac furori pe tocuri uria... Te cunosc de undeva, 1 mai 2021. Cristina Vasiu, singurul travesti din Gala Românilor de Top, spectaculoasă ca Mihai Tră...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x