Te cunosc de undeva, 8 mai 2021. Andreea Bălan și Alina Pușcaș au impresionat cu ținutele lor spectaculoase în Gala Nemuritorilor

În ediția XIV a sezonului al XVI-lea de la "Te cunosc de undeva!", Alina Pușcas și Andreea Bălan au atras toată atenția telespectatorilor cu cele mai spectaculoase ținute.

În ediția XIV a sezonului al XVI-lea de la "Te cunosc de undeva!", Alina Pușcas și Andreea Bălan au atras toată atenția telespectatorilor cu cele mai spectaculoase ținute

Antena 1

Andreea Bălan și Alina Pușcaș impresionează de fiecare dată cu aparițiile lor impecabile din cadrul show-ului "Te cunosc de undeva!", însă de data aceasta au dus totul la un alt nivel și au îmbrăcat cele mai remarcabile ținute.

Cele două surprind de fiecare dată prin stilul vestimentar și felul carismatic. Mai mult decât atât, outfit-urile la care apelează le scoate în evidență atuurile fizice, în special siluetele de invidiat și frumoasele trăsături ale feței.

Citește și: Te cunosc de undeva, 1 mai 2021. Andreea Bălan și Alina Pușcaș fac furori cu ținutele din Gala Românilor de Top

În această seară, Alina Pușcaș și Andreea Bălan au întors toate privirile telespectatorilor cu look-urile abordate. Acestea s-au întrecut în frumusețe și i-au lăsat pe toți cu gura căscată.

Alina Pușcas, rochia care i-a lăsat picioarele interminabile la vedere

Superba prezentatoare TV a purtat o ținută demnă de semifinală, însă un detaliu nu a putut trece neobservat. Se pare că rochia cu crăpătură pe picior i-a scos în evidență cele mai frumoase părți ale corpului, în special picioarele interminabile și talia de vispe.

De asemenea, Alina Pușcaș a asortat piesa vestimentară cu o pereche de sandale albe care i se potrivesc de minune și completează perfect ținuta. Bijuteriile au jucat și ele un rol important în outfit-ul vedetei.

Din peisaj nu au lipsit coafura impecabilă și machiajul discret care îi pun într-o lumină bună tenul lipsit de imperfecțiuni și suberbele trăsături ale feței.

Andreea Bălan, ținuta cu care a făcut furori atunci când s-a întors cu spatele

În semifinala show-ului "Te cunosc de undeva!", Andreea Bălan a lăsat pe toată lume cu gura căscată atunci când și-a făcut apariția într-o rochie strălucitoare și extrem de scurtă. Ținuta cu decolteu amplu i-a scos în evidență atuurile fizice, mai ales bustul generos, picioarele spectaculoase și talia de invidiat.

Citește și: Te cunosc de undeva, 24 aprilie 2021. Alina Pușcaș și Andreea Bălan, ținutele care au atras toată atenția

Mai mult decât atât, vedeta a oferit publicului un peisaj de excepție atunci când s-a întors cu spatele, iar piesa vestimentară i-a lăsat la vedere posteriorul bombat.

Accesoriile și machiajul remarcabil nu au putut trece neobservate și i-au oferit un strop de mister, dar și de feminitate. De asemenea, rochia a fost asortată cu o pereche de sandale adorabile, care au atras imediat atenția.

Sezonul 16 al emisiunii „Te cunosc de undeva”, de la Antena 1, aduce suprize mari

Printre surprizele noului sezon se numără şi proiectul online „Te cunosc de undeva! After Party”. Dorian Popa, fost concurent al transforming show-ului se alătură echipei şi îi invită pe telespectatori, în fiecare săptămână, după difuzarea galei pe TV, la „Te cunosc de undeva! After Party”.

Mai exact, un episod exclusiv online, ce va putea fi urmărit pe www.a1.ro, în care urmăritorii vor avea acces direct în culisele emisiunii, unde Dorian Popa se distrează alături de vedetele show-ului şi este pus pe glume şi provocări non stop!

Emisiunea „Te cunosc de undeva” de la Antena 1 se vede în fiecare sâmbătă, de la ora 20:00, la Antena 1!

Urmărește integral ultima ediție: https://antenaplay.ro/te-cunosc-de-undeva. Vezi ce-ți place

Spune ce crezi despre transformările din fiecare ediție, chiar în timp ce o urmărești în aplicația Antena 1. Descarcă acum: https://aplicatie.a1.ro/

Hâț 😊 Dacă vrei să intri în culisele show-ului, vezi cel mai nou episod de After Party, cu Dorian Popa: https://a1.ro/video/antena-1/te-cunosc-de-undeva-after-party/

Ultimele știri