Antena Căutare

Te cunosc de undeva, 24 aprilie 2021. Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu, transformați în Grasu XXL & AMI, fac show total pe scenă

În ediția XII a sezonului al XVI-lea de la "Te cunosc de undeva!", Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu se transformă în Grasu XXL & AMI și interpretează piesa "Deja Vu".

Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu pe scena Galerie
În ediția XII a sezonului al XVI-lea de la "Te cunosc de undeva!", Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu se transformă în Grasu XXL & AMI | Antena 1

Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu s-au gândit să facă show și în ediția XII a sezonului XVL Te cunosc de undeva! cu o transformare de excepție, la care foarte puțini se așteptau. Mai mult decât atât, cei doi au atras toate privirile cu una dintre cele mai cunoscute piese ale lui Grasu XXL și AMI.

Concurenții vor cânta imnul emisiunii și sunt foarte entuziasmați de provocarea pe care le-a dat-o Ruli.

Cei doi au venit puși pe distracție la repeții de fiecare dată, lucru care i-a și ajutat, însă pentru Andrei Ștefănescu a fost destul de dificil să o interpreteze pe superba AMI la început. Aceștia au primit o mulțime de sfaturi din partea lui Cristi Iacob, care le-a și repetat faptul că trebuie să fie foarte serioși.

"Ursul Andrei trebuie să se transforme în fulgul AMI.", a spus juratul despre Andrei Ștefănesc, vizibil amuzat.

Citește și: Te cunosc de undeva, 10 aprilie 2021. Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu se transformă în Gipsy Kings și fac un moment de excepție

"Cred că e o provocare frumoasă pentru amandoi, mai ales că ne place de AMI, a fost la noi în emisiune. Ne-a demonstrat profesionalismul ei și ne bucurăm să o întruchipăm pe AMI.", a spus Ozana Barabancea.

Liviu Vârciu și Andrei Ștefănesc, show total pe scena "Te cunosc de undeva!"

Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu au urcat plini de încredere și bucuoși că au primit sarcina de a cânta imnul emisiunii. Intrarea lor a fost una spectaculoasă și au atras atenția tuturor cu vocile lor senzaționale.

Cei doi au reușit să intre perfect în pielea personajelor și s-au descurcat de minune, iar piesa a fost interpretată perfect. Jurații nu și-au putut lua ochii de la concurenți și de la show-ul total pe care l-au făcut.

Deși au întâmpinat câteva dificultăți la repetiții, concurenții au adus zâmbete pe fețelele concurenților, cât și pe cea a juraților. Aceștia s-au completat de minune și au reușit să facă un moment de senzație.

Citește și: Te cunosc de undeva, 17 aprilie 2021. Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu se transformă în Katy Perry & Nicki Minaj

Liviu și Andrei au încheiat piesa sub o avalanșă de aplauze, însă nici glumele pe seama lui Cosmin Seleși nu au lipsit din peisaj în ediția a XII-a.

"Ați încercat să fiți serioși. Să știți că a fost un moment bun, vorbesc foarte serios, nu vă mint.", le-a spus Cristi Iacob.

Transformarea celor doi prieteni a stârnit râsete din primele secunde. Andrei Ștefănescu a povestit cum de a ajuns "AMI" atât de mare, iar Romică Țociu i-a oferit o întrebare extrem de amuzantă: "Fii drăguță, ai mâncat și antrenorul?"

"Ciorapii lui Andrei arată ca dinții Adrianei.", a mai spus Cristi Iacob, vizibil amuzat de situație, iar ceilalți s-au amuzat copios.

Andreea Bănică a ținut neapărat să îi felicite pentru momentul lor și i-a adresat lui Liviu Vârciu câteva complimente în ceea ce privește transformea lui.

Andrei Ștefănescu le-a mărturisit juraților că abia a putut să vorbească, iar timbrul său vocal a fost puțin afectat în urma interpretării lui AMI.

Spune ce crezi despre transformările din fiecare ediție, chiar în timp ce o urmărești în aplicația Antena 1. Descarcă acum: https://aplicatie.a1.ro/

Emisiunea „Te cunosc de undeva” de la Antena 1 este difuzată în fiecare sâmbătă, de la ora 20:00, la Antena 1! Show-ul reprezintă o adevărată provocare pentru artiştii care au acceptat să participe, deoarece aceștia sunt puși la grea încercare de către ruleta care promite personaje de excepție și momente de magie curată pe scenă!

Sezonul 16 al emisiunii „Te cunosc de undeva”, de la Antena 1, aduce suprize mari

Printre surprizele noului sezon se numără şi proiectul online „Te cunosc de undeva! After Party”. Dorian Popa, fost concurent al transforming show-ului se alătură echipei şi îi invită pe telespectatori, în fiecare săptămână, după difuzarea galei pe TV, la „Te cunosc de undeva! After Party”.

Mai exact, un episod exclusiv online, ce va putea fi urmărit pe www.a1.ro, în care urmăritorii vor avea acces direct în culisele emisiunii, unde Dorian Popa se distrează alături de vedetele show-ului şi este pus pe glume şi provocări non stop!

Urmărește integral ultima ediție: https://antenaplay.ro/te-cunosc-de-undeva. Vezi ce-ți place

Hâț 😊 Dacă vrei să intri în culisele show-ului, vezi cel mai nou episod de After Party, cu Dorian Popa: https://a1.ro/video/antena-1/te-cunosc-de-undeva-after-party/

Te cunosc de undeva, 24 aprilie 2021. Adriana Trandafir și Romică Țociu, transformați în Viorica Rudăreasa și Ionel Tudo... Te cunosc de undeva, 24 aprilie 2021. Cristina Vasiu se transformă în Rihanna și face un moment de excepție...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video Te cunosc de undeva Sezonul 20, 24 februarie 2024. Florin Ristei și Ilona Brezoianu - jurizare Te cunosc de undeva Sezonul 20, 24 februarie 2024. Florin Ristei și Ilona Brezoianu - jurizare Sambata, 24.02.2024, 22:50
Ai Formula 1 în AntenaPLAY
Video recomandate
Super Neatza, 29 februarie 2024. Cele mai răspândite reguli alimentare, între mit și adevăr
Super Neatza, 29 februarie 2024. Cele mai răspândite reguli alimentare, între mit și adevăr Joi, 29.02.2024, 09:31
Andreea Bălan, peripeții la miezul nopții. Jurata Te cunosc de undeva! nu a putut intra în casă la întoarcerea de la filmări

Andreea Bălan, peripeții la miezul nopții. Jurata Te cunosc de undeva! nu a putut intra în casă la întoarcerea de la filmări

Andreea Bălan a fost nevoită să arunce cu obiecte în geam la miezul nopții. Jurata s-a confruntat cu o situație neplăcută când s-a întors de la filmările Te cunosc de undeva!

Joi, 29.02.2024, 13:14
Primul bonus al sezonului 20 se acordă sâmbăta aceasta la Te cunosc de undeva!

Primul bonus al sezonului 20 se acordă sâmbăta aceasta la Te cunosc de undeva!

Seară încărcată de emoţie sâmbătă, de la 20:00, la Te cunosc de undeva!. Pentru prima oară în sezonul 20, unul dintre juraţi va folosi bonusul de 100 de puncte care va aduce cu sine o schimbare drastică a clasamentului.

Miercuri, 28.02.2024, 12:33
Te cunosc de undeva! 24 februarie 2024. Ilona Brezoianu și Florin Ristei au câștigat a doua gală. Ce punctaj au obținut

Te cunosc de undeva! 24 februarie 2024. Ilona Brezoianu și Florin Ristei au câștigat a doua gală. Ce punctaj au obținut

Cea de-a doua gală Te cunosc de undeva! sezonul 20 din 24 februarie 2024 a adus o surpriză atât concurenților, cât și telespectatorilor transforming show-ului. Puntele de la canapea au dat peste cap clasamentul, iar echipa câștigătoare a fost extrem de fericită.

Sambata, 24.02.2024, 23:20
Te cunosc de undeva! 24 februarie 2024. Ilona Brezoianu și Florin Ristei, transformare spectaculoasă în Christina Aguilera

Te cunosc de undeva! 24 februarie 2024. Ilona Brezoianu și Florin Ristei, transformare spectaculoasă în Christina Aguilera

Ilona Brezoianu și Florin Ristei au luat cu asalt scena Te cunosc de undeva! sezonul 20 în a doua ediția din 24 februarie 2024. Concurenții au pus în scenă celebrul videoclip al piesei „Candy Man” al Christinei Aguilera.

Sambata, 24.02.2024, 22:30
Ultimele știri
x