Antena Căutare

Te cunosc de undeva! 9 martie 2024. Alexia Țalavutis și Dima Trofim, moment spectaculos de cabaret. Cum le-a ieșit transformarea

Alexia Țalavutis și Dima Trofim au pus în scenă două momente din musicalul „Cabaret” la Te cunosc de undeva! sezonul 20. Concurenții au reușit să impresioneze, iar comentariile juraților au fost pe măsură.

imagine cu Alexia Țalavutis și Dima Trofim la te cunosc de undeva! sezonul 20 Galerie
Alexia Țalavutis și Dima Trofim au pus în scenă două momente din musicalul „Cabaret” în a patra gală Te cunosc de undeva! sezonul 20 din 9 martie 2024 | Antena 1

Alexia și Dima au dat startul unei gale spectaculoase cu o transformare „cu de toate”. Concurenții de la Te cunosc de undeva! sezonul 20 au profitat de orice moment liber pentru a repeta, chiar și noaptea, în mașină, pentru a reuși să pună în scenă nu unul, ci două momente extrem de grele din musicalul „Cabaret”.

Alexia Țalavutis și Dima Trofim au pus în scenă două momente din musicalul „Cabaret” la Te cunosc de undeva! sezonul 20

Alexia și Dima au adus pe scena Te cunosc de undeva! sezonul 20 o poveste desprinsă din cluburile de noapte interbelice, îmbibate din fum și cu parfumul dansatoarelor de cabaret. Cei doi concurenți au dat o lecție de actori, muzică și dans și au reușit să redea spectacolul care se joacă pe Broadway în prezent.

Încă de când au intrat pe scenă, cei doi au surprins cu apariția lor atât jurații, cât și pe cei din public au privit uluiți momentul de cabaret.

A fost o adevărată desfășurare de forțe, iar la final, Alexia și Dima au primit numai laude pentru ce au reuși să facă pe scenă.

Jurizarea Alexia Țalavutis și Dima Trofim la Te cunosc de undeva! 9 martie 2024

„Show total, la început de show. Asta e interesant, să vii cu un asemenea momente de finală. Știu ce înseamnă musicalul, știu ce înseamnă muncă, vă felicit pe voi și toți cei care au pus în scenă acest moment”

„Vreți să vedeți cum sună în limba română?”, a spus Ozana Barabancea când i-a venit rândurl la jurizare înainte de a începe să interpreteze chiar ea celebrul moment.

„Am văzut toate detaliile pentru că ei le-au executat foarte bine și le-au decupat foarte bine. Pe text, potrivit perfect”, a zis Mihai Petre impresionat.

„M-am transformat din jurat, într-un simplu spectator, grație lor”, a adăugat și Cristi Iacob.

Tot ce trebuie să știi despre Te cunosc de undeva sezonul 20

Ilona şi Ristei, Emi şi Cuza, Connect-R şi SHIFT, Jo şi Liviu, Eliza şi Zarug, Barbara şi Bella, Alexia Ţalavutis şi Dima şi Paula şi Romică sunt cei pe care ruleta personajelor îi va trece prin tot felul de emoţii de-a lungul unui sezon cu energie la puterea #20.

Show-ul transformărilor totale şi totodată unul dintre cele mai longevive talent show-uri din România, Te cunosc de undeva!, revine la Antena 1 cu cel de-al 20-lea sezon, din 17 februarie, în fiecare sâmbătă, de la 20.00.

„Sezonul 20! Aproape că nu îmi vine să cred! Îmi amintesc şi acum emoţiile începutului acestui proiect frumos! Sunt foarte bucuroasă că fac parte din juriul unuia dintre cele mai longevive show-uri de televiziune de la noi! Revenim în această primăvară cu o mulţime de surprize, pe care abia aşteptăm să le împărtăşim cu cei din faţa micilor ecrane!”, a declarat Andreea Bălan, în vreme ce Mihai Petre a completat: „Când spui sezonul 20, nu mai e nevoie de nicio altă descriere suplimentară. Am fost foarte surprins plăcut de echipa pe care am găsit-o aici şi sunt onorat ca împreună să le aducem telespectatorilor un sezon-spectacol, cu foarte multe surprize. De la un platou nou-nouţ, la o nouă grafică, venim cu multe noutăţi pe care abia aştept să le descoperiţi!”, spuneau jurații înainte de începerea noului sezon.

Transforming show-ul le pregăteşte telespectatorilor un sezon cu energie la puterea 20 şi foarte multe surprize. 8 echipe de artişti au spus <Da> spectaculosului show al transformărilor şi vor putea fi urmăriţi pe Antena 1 şi AntenaPLAY.

Te cunosc de undeva! 9 martie 2024. Andreea Bălan și Alina Pușcaș, apariții inedite în a patra gală. Ce ținute au purtat... Te cunosc de undeva! 9 martie 2024. Ilona Brezoianu și Florin Ristei, transformare delicioasă în Taylor Swift și Brendon...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x