Antena Căutare

Te cunosc de undeva! 9 martie 2024. Ilona Brezoianu și Florin Ristei, transformare delicioasă în Taylor Swift și Brendon Urie

Ilona Brezoianu și Florin Ristei au pus în scenă un show plin de culoare în a patra ediție Te cunosc de undeva! sezonul 20 din 9 martie 2024, în ciuda problemelor de la repetiții.

imagine cu ilona brezoianu și florin ristei transformați în christina aguilera Te cunosc de undeva! sezonul 20 Galerie
Ilona Brezoianu și Florin Ristei s-au trasformat în Taylor Swift și Brendon Urie în a patra gală Te cunosc de undeva! sezonul 20 din 9 martie 2024 | Antena 1

Ruleta le-a pregătit o surpriză de zile mari Ilonei Brezoianu și lui Flroin Ristei cu o trasnformare colorată precum un curcubeu și dulce ca o bezea. Pe cât de pastelată și aparent inofensivă, referința a scos toți „demonii” din cei doi concurenți de la Te cunosc de undeva! sezonul 20 care au avut mici discuții în contradictoriu la repetiții.

Ilona Brezoianu și Florin Ristei s-au trasformat în Taylor Swift și Brendon Urie la Te cunosc de undeva! sezonul 20 și au pus în scenă videoclipul piesei „ME!”

Ilona Brezoianu și Florin Ristei nu au avut o misiune ușoară, în cea de-a patra gală Te cunosc de undeva! sezonul 20 din 9 martie 2024. Actrița a fost nevoită să se transforme în idolul unei generații, Taylor Swift, apreciată ca fiind printre cei mai de succes cântăreți live din istorie.

În același timp, Florin Ristei a intrat în pielea lui Brendon Urie, solistul trupei rock Panic! at the Disco, cunoscut pentru ambisul vocal care se întinde pe patru octave.

Ilona a avut parte și o accidentare dureroasă în timpul repetițiilor și chiar a izbuncit în plâns. „Mi-era ciudă că nu putem să facem încă o dată momentul, simțeam că trebuie să mai facem un pic. Eu m-am bazat foarte mult pe repetiția asta la platou”, și-a explicat concurenta reacția.

Deși s-a lăsat cu discuții aprinse și lacrimi amare, pe scenă, Ilona și Ristei au reușit o transformare de zile mari.

Jurizarea Ilona Brezoianu și Florin Ristei la Te cunosc de undeva! 9 martie 2024

„De cântat ați cântat, de dansat ați dansat și cel mai mult mi-a plăcut relația dintre voi. Atât de bine vă potriviți! Atât de frumos cuplu faceți încât piese asta vă vine perfect”, a spus Ozana Barabancea.

„Este cel mai bun Te cunosc de undeva” de până acum! Nu se poate, evoluție de la una la alta”, a mărturisit și Mihai Petre.

„Au fost detaliile exact ca în videoclip”, a adăugat și Andreea Bălan.

Tot ce trebuie să știi despre Te cunosc de undeva sezonul 20

Ilona şi Ristei, Emi şi Cuza, Connect-R şi SHIFT, Jo şi Liviu, Eliza şi Zarug, Barbara şi Bella, Alexia Ţalavutis şi Dima şi Paula şi Romică sunt cei pe care ruleta personajelor îi va trece prin tot felul de emoţii de-a lungul unui sezon cu energie la puterea #20.

Show-ul transformărilor totale şi totodată unul dintre cele mai longevive talent show-uri din România, Te cunosc de undeva!, revine la Antena 1 cu cel de-al 20-lea sezon, din 17 februarie, în fiecare sâmbătă, de la 20.00.

„Sezonul 20! Aproape că nu îmi vine să cred! Îmi amintesc şi acum emoţiile începutului acestui proiect frumos! Sunt foarte bucuroasă că fac parte din juriul unuia dintre cele mai longevive show-uri de televiziune de la noi! Revenim în această primăvară cu o mulţime de surprize, pe care abia aşteptăm să le împărtăşim cu cei din faţa micilor ecrane!”, a declarat Andreea Bălan, în vreme ce Mihai Petre a completat: „Când spui sezonul 20, nu mai e nevoie de nicio altă descriere suplimentară. Am fost foarte surprins plăcut de echipa pe care am găsit-o aici şi sunt onorat ca împreună să le aducem telespectatorilor un sezon-spectacol, cu foarte multe surprize. De la un platou nou-nouţ, la o nouă grafică, venim cu multe noutăţi pe care abia aştept să le descoperiţi!”, spuneau jurații înainte de începerea noului sezon.

Transforming show-ul le pregăteşte telespectatorilor un sezon cu energie la puterea 20 şi foarte multe surprize. 8 echipe de artişti au spus <Da> spectaculosului show al transformărilor şi vor putea fi urmăriţi pe Antena 1 şi AntenaPLAY.

Te cunosc de undeva! 9 martie 2024. Alexia Țalavutis și Dima Trofim, moment spectaculos de cabaret. Cum le-a ieșit trans... Te cunosc de undeva! 9 martie 2024. Connect-R și Shift, regal muzical marca Aretha Franklin. Cum s-au descurcat cu un no...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x