Antena Căutare

Te cunosc de undeva! 9 martie 2024. Zarug și Eliza Natanticu au câștigat a patra ediție. Cine le-a oferit bonusul de 100 de puncte

Zarug și Eliza au impresionat cu momentul lor spectaculos din a patra gală Te cunosc de undeva! sezoul 20 din 9 martie 2024. Concurenții au dat tot ce au avut mai bun, iar unul dintre jurați le-a acordat mult râvnitul bonus de 100 de puncte.

imagine cu zarug si eliza natanticu la Te cunosc de undeva! sezonul 20 Galerie
Zarug și Eliza Natanticu au primit bonusul de 100 de puncte și au câștigat a patra gală Te cunosc de undeva! sezonul 20 din 9 martie 2024 | Antena 1

Ce de-a patra gală Te cunosc de undeva! sezonul 20 din 9 martie 2024 a ajuns la final. A fost din nou o seară plină de momente efervescente, iar cele 8 perechi de concurenți au dat tot ce au avut mai bun. Fie că au mizat pe voce, pe coregrafie, ori pe detalii sau le-au îmbinat pe toate cu succes, au reușit să facă spectacol la superlativ, și în această seară.

Cu toate acestea, numai o echpă poate fi numită câștigătoare, iar lupta pentru prima pozeție s-a dat până în ultima clipă. Dacă după punctajele acordate de jurați și de colegii de la canapea, Alexia și Dima era pe primul loc în clasament, bonsul de 100 de puncte a înclinat balanța în favoare lui Zarug și Eliza Natanticu.

Zarug și Eliza Natanticu au primit bonusul de 100 de puncte și câștigat a patra ediție Te cunosc de undeva! sezonul 20. Ce discurs emoționant a ținut Andreea Bălan

Andreea Bălan a fost cea care i-a făcut pe Zarug și Eliza Natanticu câștige a patra gală Te cunosc de undeva! sezonul 20 din 9 martie. Jurata care analizează coregrafia s-a declarat extrem de impresionată de transformarea celor doi în PSY și SUGA, doi artiști coreeni și le-a oferit bonsul de 100 de puncte.

De asemenea, aceasta și-a motivat decizia printr-un discurs care i-a emoționant atât pe câștigători cât și pe toți ceilalți din platou.

„Eu sunt un om căruia de multe ori i s-a spus că nu poți, nu faci, nu cânți, nu ești sufiecient de bună, nu o să ajungi, nu o să faci... și cred că nu sunt singura. Cred că mulți de regăsesc. Mai cred că trebuie să ai o anumită doză de traumă ca sa ai o sete enormă de succes, de ambiție, că să poți să îți depășești vocile care ți-au tot spus că nu vei reuși.

Este o ambiție, și o sete, și un devotament, și o pasiune și mai ales foarte multă muncă. Când mulți îți spun că nu poți, tu trebuie să vii cu foarte multă muncă. Ei, și atunci când reușești să depășești acel prag și să faci ceva extraordinar, îți dai seama că oamenii aceia au mințit și că doar vorbeau din frustrările lor și că tu poți să muți munții din loc. Și cu doza aia de talent, atât cât ți-a dat Dumnezeu, dacă muncești, reușești să zbori până la stele”, a mărturisit Andreea Bălan.

„M-ai făcut să plâng”, a spus și Zarug emoționant. Apoi, alături de Eliza, au mers să o îmbrățișeze pe jurată.

Tot ce trebuie să știi despre Te cunosc de undeva sezonul 20

Ilona şi Ristei, Emi şi Cuza, Connect-R şi SHIFT, Jo şi Liviu, Eliza şi Zarug, Barbara şi Bella, Alexia Ţalavutis şi Dima şi Paula şi Romică sunt cei pe care ruleta personajelor îi va trece prin tot felul de emoţii de-a lungul unui sezon cu energie la puterea #20.

Show-ul transformărilor totale şi totodată unul dintre cele mai longevive talent show-uri din România, Te cunosc de undeva!, revine la Antena 1 cu cel de-al 20-lea sezon, din 17 februarie, în fiecare sâmbătă, de la 20.00.

„Sezonul 20! Aproape că nu îmi vine să cred! Îmi amintesc şi acum emoţiile începutului acestui proiect frumos! Sunt foarte bucuroasă că fac parte din juriul unuia dintre cele mai longevive show-uri de televiziune de la noi! Revenim în această primăvară cu o mulţime de surprize, pe care abia aşteptăm să le împărtăşim cu cei din faţa micilor ecrane!”, a declarat Andreea Bălan, în vreme ce Mihai Petre a completat: „Când spui sezonul 20, nu mai e nevoie de nicio altă descriere suplimentară. Am fost foarte surprins plăcut de echipa pe care am găsit-o aici şi sunt onorat ca împreună să le aducem telespectatorilor un sezon-spectacol, cu foarte multe surprize. De la un platou nou-nouţ, la o nouă grafică, venim cu multe noutăţi pe care abia aştept să le descoperiţi!”, spuneau jurații înainte de începerea noului sezon.

Transforming show-ul le pregăteşte telespectatorilor un sezon cu energie la puterea 20 şi foarte multe surprize. 8 echipe de artişti au spus <Da> spectaculosului show al transformărilor şi vor putea fi urmăriţi pe Antena 1 şi AntenaPLAY.

Te cunosc de undeva! 9 martie 2024. Zarug și Eliza Natanticu, show „nebun” transformați în PSY și SUGA. Cum au cântat în... Cea de-a patra gală Te cunosc de undeva!, lider de audienţă pe toate segmentele de public, aseară, la Antena 1...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x