Antena Căutare

Alexandra Velniciuc a strălucit pe scena de la ”Te cunosc de undeva!” Aurelian Temișan, impresionat: ”A fost mănușă bine ancorată pe mână!”

Cântă de plăcere, când i se cere, iar în această seară, la ”Te cunosc de undeva!”, Alexandra Velniciuc a fost la înălțime. 

Cântă de plăcere, când i se cere, iar în această seară, la ”Te cunosc de undeva!”, Alexandra Velniciuc a fost la înălțime.

Astfel, în cea de-a zecea ediție a show-ului de la Antena 1, ea s-a transformat în Gabi Luncă și a impresionat cu piesa ”Ineluș cu floare albastră!”, ea fiind acompaniată de taraful Silvian Voicu.

”Observ că ți-a plăcut melodia asta că ai învățat versurile. Mi-a plăcut mult. A fost o mănușă bine ancorată pe mână.”, a spus Aurelian Temișan.

”Greu ce ai făcut. Mi-a plăcut. Știi vorba aia, personajele trec, talentul rămâne.”, a spus Ozana.

Ascultă piesa originală, mai jos:

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Un moment perfect, nu glumă! Romică Țociu l-a adus pe scena de la ”Te cunosc de undeva!” pe Jean de la Craiovaaa: ”Ce mi... Transformarea spectaculoasă i-a adus noroc din plin! Jean de la Craiova, câștigătorul celei de-a zecea ediții a ”Te cuno...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x