Te Cunosc de Undeva

TOATE SEZOANELE, INTEGRALE

Andreea Bălan a lansat hitul toamnei! “PE DRUM” ne poartă prin iubire, suferință și renaștere!

 

Andreea Bălan, frumoasa jurată a emisiunii ”Te cunosc de undeva!” a făcut astăzi cel mai frumos cadou fanilor. Artista a lansat piesa (și videoclip!) ”Pe drum”. Încărcate de emoții puternice, versurile sunt o încurajare pentru toți cei răniți în dragoste.

Lume! Lume! Andreea Bălan a lansat piesă nouă! Artista a împărtășit pe paginile de social media câteva gânduri despre piesa ”Pe drum”:

”PE DRUM” vorbește despre iubirea care uneori se transformă în suferință și despre puterea de a ne reface, de a ne construi aripile frânte la loc și de a zbura din nou. Sper să vă placă!”, a scris Andreea Bălan.

Videoclipul, îl puteți urmări mai jos!

Nu uitați, pe Andreea Bălan o puteți vedea în fiecare sâmbătă, de la ora 20:00, în noul sezon al emisiunii ”Te cunosc de undeva!”, doar pe Antena1!

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Te cunosc de undeva!, nu e panică :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/te-cunosc-de-undeva/ şi este updatat zilnic cu ştiri. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/tecunoscdeundeva/, iar canalul nostru de YouTube este https://www.youtube.com/user/TeCunoscDeUndevaA1

🎭 Nu pierde transformările spectaculoase din emisiunea Te cunosc de undeva, intră pe Antena Play >>> https://s.a1.ro/vEFeSLC. Şi dacă nu eşti in fata televizorului, poţi urmări LIVE emisiunea de pe smartphone, tabletă sau computer. Experimentează şi tu! facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
PREMIUM

Mai multe 

România la CENTENAR. 100 DE ANI de la MAREA UNIRE