Te Cunosc de Undeva

SEZONUL 14 | SÂMBĂTĂ | ora 20.00

Andreea Bălan a lansat hitul toamnei! “PE DRUM” ne poartă prin iubire, suferință și renaștere!

 

Andreea Bălan, frumoasa jurată a emisiunii ”Te cunosc de undeva!” a făcut astăzi cel mai frumos cadou fanilor. Artista a lansat piesa (și videoclip!) ”Pe drum”. Încărcate de emoții puternice, versurile sunt o încurajare pentru toți cei răniți în dragoste.

Lume! Lume! Andreea Bălan a lansat piesă nouă! Artista a împărtășit pe paginile de social media câteva gânduri despre piesa ”Pe drum”:

”PE DRUM” vorbește despre iubirea care uneori se transformă în suferință și despre puterea de a ne reface, de a ne construi aripile frânte la loc și de a zbura din nou. Sper să vă placă!”, a scris Andreea Bălan.

Videoclipul, îl puteți urmări mai jos!

Nu uitați, pe Andreea Bălan o puteți vedea în fiecare sâmbătă, de la ora 20:00, în noul sezon al emisiunii ”Te cunosc de undeva!”, doar pe Antena1!

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Te cunosc de undeva!, nu e panică :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/te-cunosc-de-undeva/ şi este updatat zilnic cu ştiri. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/tecunoscdeundeva/, iar canalul nostru de YouTube este https://www.youtube.com/user/TeCunoscDeUndevaA1

🎭 Toate edițiile Te cunosc de undeva pot fi urmarite online, pe AntenaPlay! Intră acum, de pe orice dispozitiv ⏩ https://s.a1.ro/PcpDGSU

INSTALEAZA APLICATIILE ANTENAPLAY
Android / 
iOS / Smart TV - Afla daca televizorul tau e compatibil
Like pe  Facebook /  Follow pe Instagram / Subscribe pe YouTube 

 facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI