Te Cunosc de Undeva

TOATE SEZOANELE, INTEGRALE

A venit momentul să aflăm cine sunt finaliștii sezonului 13! Surprize mari în clasamentul final!

 
+2 click pentru
galerie

Așteptarea a luat sfârșit! Cei cinci finaliști ai sezonului al 13-lea „Te cunosc de undeva!” au fost aleși. Clasamentul final a fost plin de surprize!

Cei nouă competitori ai acestui sezon au avut șanse egale de calificare în marea finală de săptămâna viitoare. Ruleta le-a oferit personaje diverse, iar toate punctele primite au fost strânse în clasamentul general.

Primii cinci concurenți din clasamentul general se vor înfrunta în ediția de săptămâna viitoare pentru a câștiga și dona cei 15.000 de euro unei familii necăjite. Ceilalți concurenți li se vor alătura în gala finală și vor putea vota momentele finaliștilor, alături de jurați.

Acestea fiind spuse, finaliștii sezonului al 13-lea „Te cunosc de undeva!” sunt: Ana Baniciu și Raluka, Barbara, Connect-R, Mihai Trăistariu și... Romică Țooooociu!

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Te cunosc de undeva!, nu e panică :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/te-cunosc-de-undeva/ şi este updatat zilnic cu ştiri. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/tecunoscdeundeva/, iar canalul nostru de YouTube este https://www.youtube.com/user/TeCunoscDeUndevaA1

Alatura-te abonatilor AntenaPlay: https://s.a1.ro/GMizvqZ

INSTALEAZA APLICATIILE ANTENAPLAY
Android / 
iOS / Smart TV - Afla daca televizorul tau e compatibil
Like pe  Facebook /  Follow pe Instagram / Subscribe pe YouTube 

 facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI