Te Cunosc de Undeva

TOATE SEZOANELE, INTEGRALE

TE CUNOSC DE UNDEVA. EPISODUL 5. Lacrimi provocare de un omagiu COLOSAL, transformări uluitoare și momente travesti de senzație

 
+12 click pentru
galerie

TE CUNOSC DE UNDEVA. EPISODUL 5.  Lacrimi provocare de un omagiu colosal pentru doi artiști mari ai României, transformări uluitoare, între care și momente travesti de senzație, deși dificile, au făcut parte din cea de-a cincea ediție a emisiunii „Te cunosc de undeva”. 

TE CUNOSC DE UNDEVA. EPISODUL 5. Cea de-a cincea ediție a emisiunii „Te cunosc de undeva” a început cu un moment emoționant până la lacrimi. Ana Baniciu şi Marius Bodochi le-au adus un omagiu marilor artiști Mălina Olinescu şi Adrian Pintea, interpretând piesa „Iubirea noastră".

TE CUNOSC DE UNDEVA. EPISODUL 5. A urmat momentul lui Connect-R, care, după șase ore petrecute la machiaj, a imitat-o pe scena de la „Te cunosc de undeva!” pe incredibila Tina Turner. El a cântat melodia „Proud Mary” și a purtat fustă scurtă și pantofi cu toc de 12 centimetri înălțime.

TE CUNOSC DE UNDEVA. EPISODUL 5. Romică Țociu s-a transformat în Marius Moga și a interpretat melodia „Mă doare la bas” a artistului.

„Seamănă perfect din punctul meu de vedere (cu Marius Moga, n.r.), puțin mai în etate”, a spus Cosmin Seleși.

TE CUNOSC DE UNDEVA. EPISODUL 5. Carmen Rădulescu a avut parte de o transformare travesti în cea de-a cincea ediție a emisiunii „Te cunosc de undeva”. Ea l-a imitat pe Eros Ramazzotti, deși a reușit să semene mai mult sau mai puțin cu celebrul cântăreț italian.

TE CUNOSC DE UNDEVA. EPISODUL 5.  Alexandra Velniciuc a cântat moldovenește, precum Mioara Velicu, acompaniată de taraful Silvian Voicu, aducând joc și voie bună în platoul „Te cunosc de undeva”.

În costum popular, Alexandra Velniciuc a cântat piesa „Aoleu, m-aş mărita".

TE CUNOSC DE UNDEVA. EPISODUL 5.  Alin Gheorghișan a avut o misiune dificilă în cea de-a cincea ediție a emisiunii „Te cunosc de undeva”. El s-a transformat în cântăreața americană P!nk și a cântat piesa „Beautiful trauma”.

Pentru acest rol, Alin Gheorghișan a învățat să meargă pe tocuri înalte mai bine decât multe reprezentante celebre ale sexului frumos.

TE CUNOSC DE UNDEVA. EPISODUL 5. Apoi i-a venit rândul pe scenă frumoasei Barbara Isasi, de la Mandinga, care a făcut spectacol, după ce s-a transformat în Shoniwa Shingai, solista grupului Noisettes.

Barbara Isasi a interpretat melodia „Never forget you”.

TE CUNOSC DE UNDEVA. EPISODUL 5. Mihai Trăistariu a avut o transformare incredibilă. Cântărețul a devenit pentru o seară o artistă extravagantă, cu o viață tumultoasă - italianca Patty Pravo.

„Pensiero stupendo" a fost melodia pe care a cântat-o Mihai Trăistariu, costumat în Patty Pravo. Piesa este despre un „ménage à trois”, după cum a explicat Andreea Bălan.

TE CUNOSC DE UNDEVA. EPISODUL 5. Ana Baniciu și Raluka au intrat pe scenă transformate în surorile Antonia și Encarnasion Salasar - adică trupa Azucar Moreno. Ele au cântat piesa „Moliendo cafe".

TE CUNOSC DE UNDEVA. EPISODUL 5. Jean de la Craiova a întruchipat un francez cool și dezinhibat - Manu Chao. Cu o chitară în brațe, artistul a cântat „Bella Ciao".

TE CUNOSC DE UNDEVA. EPISODUL 5. Câștigător al celei de-a cincea ediții a emisiunii „Te cunosc de undeva” a fost Connect-R, cu transformarea lui incredibilă în Tina Turner.

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Te cunosc de undeva!, nu e panică :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/te-cunosc-de-undeva/ şi este updatat zilnic cu ştiri. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/tecunoscdeundeva/, iar canalul nostru de YouTube este https://www.youtube.com/user/TeCunoscDeUndevaA1

Alatura-te abonatilor AntenaPlay: https://s.a1.ro/GMizvqZ

INSTALEAZA APLICATIILE ANTENAPLAY
Android / 
iOS / Smart TV - Afla daca televizorul tau e compatibil
Like pe  Facebook /  Follow pe Instagram / Subscribe pe YouTube 

 facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI