Te Cunosc de Undeva

TOATE SEZOANELE, INTEGRALE

Gala de 1 decembrie de la "Te cunosc de undeva!" a fost câştigată de Connect-R!

 
+2 click pentru
galerie

Alex Velea l-a ajutat pe Connect-R să câştige Gala de 1 Decembrie de la Te cunosc de undeva! Căci de 1 Decembrie, la 100 de ani de Românie unită, echipa "Te cunosc de undeva!" a dat o petrecere totală, cu invitați unul și unul și cu momente pline de zâmbete și nostalgii.

Ediția de sărbătoare și-a ales și câștigătorul, în persoana lui Connect-R, care s-a transformat în prietenul lui de-o viață, Alex Velea.

 Ineditul situației a fost că și Velea s-a transformat în Connect-R, cei doi interpretând, cu schimb de roluri, piesa "Dragoste la prima vedere".

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Te cunosc de undeva!, nu e panică :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/te-cunosc-de-undeva/ şi este updatat zilnic cu ştiri. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/tecunoscdeundeva/, iar canalul nostru de YouTube este https://www.youtube.com/user/TeCunoscDeUndevaA1

🎭 Nu pierde transformările spectaculoase din emisiunea Te cunosc de undeva, intră pe Antena Play >>> https://s.a1.ro/vEFeSLC. Şi dacă nu eşti in fata televizorului, poţi urmări LIVE emisiunea de pe smartphone, tabletă sau computer. Experimentează şi tu! facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
PREMIUM

Mai multe 

România la CENTENAR. 100 DE ANI de la MAREA UNIRE