Antena Căutare

Nu știi care-i unul, care-i celălalt! Connect-R se transformă în Alex Velea şi cântă alături de el "Dragoste la prima vedere"

De 1 Decembrie, la 100 de ani de Românie unită, echipa "Te cunosc de undeva!" a dat o petrecere totală, cu invitați unul și unul și cu momente care stârnesc multe zâmbete și nostalgii. 

De 1 Decembrie, la 100 de ani de Românie unită, echipa "Te cunosc de undeva!" a dat o petrecere totală, cu invitați unul și unul și cu momente care stârnesc multe zâmbete și nostalgii.

După ce ediția de sărbătoare a show-ului transformărilor s-a deschis cu un moment special susținut de prezentatorii Alina Pușcaș și Florin Ristei, jurații Ozana Barabancea, Andreea Bălan, Cristi Iacob și Aurelian Temișan și reporterul special al emisiunii, Gianina Corondan, care au interpretat câteva refrene dragi românilor, Connect-R a spart gheața și a fost primul care a intrat pe scenă în gala 100% românească.

De 1 Decembrie, la "Te cunosc de undeva!", Connect-R s-a transformat în Alex Velea şi a cântat alături de el melodia "Dragoste la prima vedere"

Marina Voica, Alex Velea, Constantin Enceanu, Fuego cântă alături de concurenți, la „Te cunosc de undeva!”... Muzica românilor, în Gala sărbătorii de 1 Decembrie! Romică Țociu i-a făcut concurență lui Constantin Enceanu...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x