Te Cunosc de Undeva

TOATE SEZOANELE, INTEGRALE

Nu știi care-i unul, care-i celălalt! Connect-R se transformă în Alex Velea şi cântă alături de el "Dragoste la prima vedere"

 
+2 click pentru
galerie

De 1 Decembrie, la 100 de ani de Românie unită, echipa "Te cunosc de undeva!" a dat o petrecere totală, cu invitați unul și unul și cu momente care stârnesc multe zâmbete și nostalgii. 

După ce ediția de sărbătoare a show-ului transformărilor s-a deschis cu un moment special susținut de prezentatorii Alina Pușcaș și Florin Ristei, jurații Ozana Barabancea, Andreea Bălan, Cristi Iacob și Aurelian Temișan și reporterul special al emisiunii, Gianina Corondan, care au interpretat câteva refrene dragi românilor, Connect-R a spart gheața și a fost primul care a intrat pe scenă în gala 100% românească. 

De 1 Decembrie, la "Te cunosc de undeva!", Connect-R s-a transformat în Alex Velea şi a cântat alături de el melodia "Dragoste la prima vedere"

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Te cunosc de undeva!, nu e panică :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/te-cunosc-de-undeva/ şi este updatat zilnic cu ştiri. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/tecunoscdeundeva/, iar canalul nostru de YouTube este https://www.youtube.com/user/TeCunoscDeUndevaA1

Alatura-te abonatilor AntenaPlay: https://s.a1.ro/GMizvqZ

INSTALEAZA APLICATIILE ANTENAPLAY
Android / 
iOS / Smart TV - Afla daca televizorul tau e compatibil
Like pe  Facebook /  Follow pe Instagram / Subscribe pe YouTube 

 facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI