Antena Căutare

"Te cunosc de undeva!", lider de audiență la orașe și în toată țara

Cea de-a doua editie a noului sezon al show-ului "Te cunosc de undeva!", care l-a avut drept castigator pe Serban Copot, cu o transformare in Janis Joplin, a fost sambata seara lider de audienta la orase si in toata tara

Cea de-a doua editie a noului sezon al show-ului "Te cunosc de undeva!", care l-a avut drept castigator pe Serban Copot, cu o transformare in Janis Joplin, a fost sambata seara lider de audienta la orase si in toata tara.

Spectaculosul show al transformarilor a adunat in fata micilor ecrane 1.659.000 de telespectatori la nivelul publicului din toata tara, in minutul de maxima audienta, de la 21.06.

Asadar, la nivelul publicului din mediul urban, Antena 1 s-a situat pe primul loc si a obtinut sambata seara, pe perioada difuzarii emisiunii (19.59 - 23.22), o audienta medie de 7,2 puncte de rating si o cota de piata de 19,3%, in timp ce urmatorul clasat, Pro TV, inregistra 6,1 puncte de rating si o cota de piata de 16,4%.

Clasamentul se pastreaza si la nivelul publicului din toata tara, unde Antena 1 ramane lider cu o audienta medie de 6,6 puncte de rating si o cota de piata de 17,6 .

Cea de-a doua seara a transformarilor din cel de-al zecelea sezon a debutat cu un moment memorabil: Marina Voica a urcat pe scena de la “Te cunosc de undeva!” să cânte câteva dintre cele mai cunoscute refrene din repertoriul propriu împreună cu Florin Ristei și trupa sa, FreeStay, si a fost aplaudata in picioare de jurati si public deopotriva.

Transformarile serii au fost diverse si surprinzatoare. Nico a imitat-o pe Delia și a cântat îmbrăcată cu rochia artistei piesa “Cine m-a făcut om mare”, iar sensibila ei interpretare le-a facut sa lacrimeze pe juratele Ozana Barabancea și Andreea Bălan, dar și pe colega ei de la canapeaua concurenților, Amna. Dima Trofim s-a transformat sâmbătă în rapper-ul american Flo Rida și a facut o demonstrație de breakdance care i-a surprins pe toți, în timp ce Dorian Popa a cântat precum Gică Petrescu “Hai să bem un păhărel”, acompaniat de taraful Silvian Voicu, și a dedicat momentul său artistic bunicului său. După debutul spectaculos în travesti de săptămâna trecută, Lucian Ionescu a avut misiunea să-l aducă la “Te cunosc de undeva!” pe Boy George, pe când Misha a trebuit să se transforme în fascinanta și fandosita Vanessa Paradis. Amna a urcat pe scena in travesti ca sa-l imite pe irepetabilul James Brown, Adina Răducan a devenit pentru o seară una dintre cele mai vândute artiste tinere ale momentului, Rita Ora, pe când Maria Buză și Pepe au recreat pe scena show-ului atmosfera unui bal al bobocilor, transformați în Megan Trainor și Charlie Puth.

Cea mai buna transformare a serii a fost desemnata cea realizata de Serban Copot, care s-a transformat in inegalabila Janis Joplin.

Sursa:Kantar Media

Copyright:ARMADATA S.R.L.

Date prelucrate de catre departamentul Research Antena Group

Analiza este facuta pe target-urile All Urban si National

Șerban Copoț a câștigat a doua ediție a sezonului X „Te cunosc de undeva” cu rolul celebrei Janis Joplin!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x