Te Cunosc de Undeva

Vezi ediţiile integrale pe AntenaPlay!

"Te cunosc de undeva!", lider de audienta la orase si in toata tara

 
+5 click pentru
galerie

Show-ul "Te cunosc de undeva!", care a desemnat-o castigatoare pe Bianca Sarbu, cu o spectaculoasa transformare in Fergie, a fost sambata seara lider de audienta la orase si in toata tara. Cea de-a patra gala a actualului sezon a adunat in fata micilor ecrane 2.032.000 de telespectatori la nivelul publicului din toata tara, in minutul de maxima audienta, de la 20.45.

 Asadar, la nivelul publicului din mediul urban, Antena 1 s-a situat pe primul loc si a obtinut sambata seara, pe perioada difuzarii emisiunii (19.59 - 23.20), o audienta medie de 8,2 puncte de rating si o cota de piata de 18,1%, in timp ce urmatorul clasat, Pro TV, inregistra 7,4 puncte de rating si o cota de piata de 16,4%.

Clasamentul se pastreaza si la nivelul publicului din toata tara, unde Antena 1 ramane lider cu o audienta medie de 7,9 puncte de rating si o cota de piata de 17 %.

Sâmbătă, la “Te cunosc de undeva!”, Ruby a interpretat o melodie veselă, dezinhibată și cu un mesaj foarte direct pentru publicul masculin al show-ului, transformată în Alesha Dixon, Sore a fost Rihanna, o rebelă cu voce unică pe scena muzicală internațională, în timp ce mezinul “Cuza” a cântat muzică reggae precum legendarul Bob Marley. Biu Marquetti a îmbracat straiele populare românești ca să o imite pe Matilda Pascal-Cojocărița, Max Dragomir a cântat în travesti precum minunata Cher, iar Anda Adam a devenit un puști frumos, rebel și foarte talentat, pe nume Charlie Puth. Alex Vasilache a interpretat precum Andrea Bocelli o canzzoneta napoletană compusă în anul 1800,  in timp ce Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu au spus o poveste sensibilă și romantică a unei fete cu zâmbet de foc, venită din Basarabia, ca să-i poarte noroc, vorba cântecului, unui cavaler al muzicii românești, transformați în Mihai Constantinescu și Anastasia Lazariuc.

Cea mai buna transformare a serii a fost  realizata de Bianca Sârbu, care a imitat-o pe Fergie si a adus pe scena show-ului un fragment din musicalul “Nine”.

            In aceeasi editie, juratul Aurelian Temișan a cântat în avanpremiera concertului său, “Unplugged”, care va avea loc pe 20 martie, de la ora 20.00, la Sala Mare a Teatrului Național din București. Un concert in care Temi va canta acompaniat de George Natsis Orchestra si ii va avea ca invitati speciali pe Smiley, Cornel Ilie de la Vunk și Gabriel Cotabiță. La “Te cunosc de undeva!”, cei trei invitați au fost imitați smbata aceasta de Florin Ristei, Andrei Ștefănescu și Alex Vasilache.

Sursa: Kantar Media                                        

Copyright: ARMADATA S.R.L.                                         

Date prelucrate de catre departamentul Research Antena Group                                               

Analiza este facuta pe target-urile All urban si National                                    

Perioada 11 martie 2017                                               

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Te cunosc de undeva!, nu e panică :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/te-cunosc-de-undeva/ şi este updatat zilnic cu ştiri. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/tecunoscdeundeva/, iar canalul nostru de YouTube este https://www.youtube.com/user/TeCunoscDeUndevaA1

Nu pierde transformările spectaculoase din emisiunea Te cunosc de undeva, intră pe Antena Playhttps://goo.gl/mJ7LTV. Şi dacă nu eşti in fata televizorului, poţi urmări LIVE emisiunea de pe smartphone, tabletă sau computer. Experimentează şi tu! 

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
PREMIUM

Mai multe