Te Cunosc de Undeva

SEZONUL 14 | SÂMBĂTĂ | ora 20.00

Șerban, ce bine semeni cu Daniela Crudu! „Ia mai toarnă un păhărel”, piesa care a făcut senzație la Te cunosc de undeva!

 
+2 click pentru
galerie

Un moment cu adevărat special de pe scena emisiunii Te cunosc de undeva a fost cel realizat de Șerban Copoț și Cezar Ouatu!

În prima ediție din cel de-al 14-lea sezon, Cezar Ouatu și Șerban Copoț au avut o sarcină dificilă, dar surprinzătoare și amuzantă!

Dacă Cezar a fost nevoit să se transforme în Elena Merișoreanu, Șerban Copoț și-a pus o rochie scurtă și sexy și a imitat-o cât a putut de bine pe simpatica Daniela Crudu!

Ce să mai, a fost un super moment artistic, pe ritmurile piesei „Ia mai toarnă un păhărel”! Desigur, spectacolul nu ar fi fost la fel de reușit fără ajutorul tarafului Silvian Voicu!

Urmărește mai jos interpretarea originală, ca să te convingi cât de bine s-au descurcat cei doi în această ediție a emisiunii Te cunosc de undeva:

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Te cunosc de undeva!, nu e panică :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/te-cunosc-de-undeva/ şi este updatat zilnic cu ştiri. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/tecunoscdeundeva/, iar canalul nostru de YouTube este https://www.youtube.com/user/TeCunoscDeUndevaA1

🎭 Toate edițiile Te cunosc de undeva pot fi urmarite online, pe AntenaPlay! Intră acum, de pe orice dispozitiv ⏩ https://s.a1.ro/PcpDGSU

INSTALEAZA APLICATIILE ANTENAPLAY
Android / 
iOS / Smart TV - Afla daca televizorul tau e compatibil
Like pe  Facebook /  Follow pe Instagram / Subscribe pe YouTube 

 facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI