Antena Căutare

Șerban, ce bine semeni cu Daniela Crudu! „Ia mai toarnă un păhărel”, piesa care a făcut senzație la Te cunosc de undeva!

Un moment cu adevărat special de pe scena emisiunii Te cunosc de undeva a fost cel realizat de Șerban Copoț și Cezar Ouatu!

Un moment cu adevărat special de pe scena emisiunii Te cunosc de undeva a fost cel realizat de Șerban Copoț și Cezar Ouatu!

În prima ediție din cel de-al 14-lea sezon, Cezar Ouatu și Șerban Copoț au avut o sarcină dificilă, dar surprinzătoare și amuzantă!

Dacă Cezar a fost nevoit să se transforme în Elena Merișoreanu, Șerban Copoț și-a pus o rochie scurtă și sexy și a imitat-o cât a putut de bine pe simpatica Daniela Crudu!

Ce să mai, a fost un super moment artistic, pe ritmurile piesei „Ia mai toarnă un păhărel”! Desigur, spectacolul nu ar fi fost la fel de reușit fără ajutorul tarafului Silvian Voicu!

Urmărește mai jos interpretarea originală, ca să te convingi cât de bine s-au descurcat cei doi în această ediție a emisiunii Te cunosc de undeva:

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Hava Naghila și o super nuntă evreiască! Grigore Gherman i-a făcut pe toți să danseze... Beyonce i-a purtat noroc! Bella Santiago a câștigat prima ediție din sezonul 14 al emisiunii Te cunosc de undeva!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x