Live acumObservator 19
Prime Time 20:00Sacrificiul

Te Cunosc de Undeva

SEZONUL 14

Lacrimi de emoție pentru fani! Sorana a readus-o viață pe celebra Amy Winehouse! Domne, ce bine a sunat piesa „Valerie”!

Un moment cu adevărat special din prima ediție a celui de-al 14-lea sezon al emisiunii Te cunosc de undeva a fost realizat de celebra Sorana Darclee!

Un moment cu adevărat special din prima ediție a celui de-al 14-lea sezon al emisiunii Te cunosc de undeva a fost realizat de celebra Sorana Darclee!

Cine nu știe hitul „Valerie” interpretat de regretata artistă Amy Winehouse? Sorana a demonstrat în repetate rânduri că are talent și că este extrem de muncitoare, iar acest lucru s-a văzut cel mai bine în spectacolul oferit pe scena emisiunii Te cunosc de undeva, în prima ediție din sezonul 14!

Cu o rochie extrem de sexy, tatuaje, machiaj strident și coafura specială a celebrei Amy Winehouse, Sorana a făcut un spectacol de zile mari!

A fost cât pe ce să credem că vedem o înregistrare cu adevărata artistă! Iată mai jos cum sună piesa originală, ca să vezi cât de bine s-a descurcat Sorana Darclee în această ediție a emisiunii Te cunosc de undeva:

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Te cunosc de undeva!, nu e panică :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/te-cunosc-de-undeva/ şi este updatat zilnic cu ştiri. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/tecunoscdeundeva/, iar canalul nostru de YouTube este https://www.youtube.com/user/TeCunoscDeUndevaA1

🎭 Toate edițiile Te cunosc de undeva pot fi urmarite online, pe AntenaPlay! Intră acum, de pe orice dispozitiv ⏩ antenaplay.ro/TCDU

INSTALEAZA APLICATIILE ANTENAPLAY
Android / 
iOS / Smart TV - Afla daca televizorul tau e compatibil
Like pe  Facebook /  Follow pe Instagram / Subscribe pe YouTube