Live acumObservator 19
Prime Time 20:00Sacrificiul

Te Cunosc de Undeva

SEZONUL 14

„Sarea și piperul de pe șapte condimente”, aduse chiar de Cornel Palade și fiica sa! Cei doi au făcut show de zile mari

Moment cu adevărat special, în prima ediție a sezonului 14 al emisiunii Te cunosc de undeva! De data aceasta, Cornel Palade a făcut spectacol la superlativ alături de fiica sa, Ada!

Moment cu adevărat special, în prima ediție a sezonului 14 al emisiunii Te cunosc de undeva! De data aceasta, Cornel Palade a făcut spectacol la superlativ alături de fiica sa, Ada!

Cine și-ar fi imaginat că sezonul 14 al emisiunii Te cunosc de undeva ne va aduce mai multe momente de duet? Unul cu adevărat deosebit este cel făcut de Cornel Palade și talentata sa fiică, Ada!

Sarcina lor a fost aceea de a cânta cât mai bine piesa „Condimente”, interpretată de Nosfe și Ruby! Nu a fost deloc ușor, dar avem de-a face cu niște artiști extrem de talentați, pentru care nicio sarcină nu este prea grea!

Cu chelie, ochelari de soare și atitudine de rapper, Cornel Palade a fost de-a dreptul savuros! A fost un moment deosebit, pe care îl poți urmări în clipul video de mai sus! Mai jos îți prezentăm piesa originală, ca să poți să faci o comparație:

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Te cunosc de undeva!, nu e panică :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/te-cunosc-de-undeva/ şi este updatat zilnic cu ştiri. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/tecunoscdeundeva/, iar canalul nostru de YouTube este https://www.youtube.com/user/TeCunoscDeUndevaA1

🎭 Toate edițiile Te cunosc de undeva pot fi urmarite online, pe AntenaPlay! Intră acum, de pe orice dispozitiv ⏩ antenaplay.ro/TCDU

INSTALEAZA APLICATIILE ANTENAPLAY
Android / 
iOS / Smart TV - Afla daca televizorul tau e compatibil
Like pe  Facebook /  Follow pe Instagram / Subscribe pe YouTube