Live acumChefi la Cutite (r)
Prime Time 20:30Animatie: Neinfricata Mulan (SUA 1998)

Toto Dumitrescu se transformă în J Balvin la Te cunosc de undeva!. Artistul a avut o partitură grea

În a cincea ediție a sezonului XV de la "Te cunosc de undeva!", Toto Dumitrescu se transformă în J Balvin și cântă piesa "RITMO".

Toto Dumitrescu se transformă în J Balvin - "RITMO", la Te cunosc de undeva!

J Balvin, un artist de talie internațională, și-a făcut apariția în platoul "Te cunosc de undeva!" pus în scenă de Toto Dumitrescu.

A intrat în forță pe scenă, a avut un moment colorat, energic și plin de vitalitate. Juriul a apreciat prestația artistului și i-au analizat atent momentul pentru a-i spune unde mai are de lucrat.

Emisiunea „Te cunosc de undeva” poate fi urmărită sâmbăta, de la ora 20:00, la Antena 1!

"Ai intrat așa cu atitudine de Snoop Dog, și am zis, mamă dacă ține la fel și stă și așa, dar s-a băgat și la dans. Acest Costi Ioniță al apelor de peste Prut, care cântă cu mai toate vedetele din lume, foarte bine. Ești foarte înalt, ești un fel de campionat mondial", spune Aurelian Temișan.

Partea vocală a fost cam fluctuantă, dar și grea pentru el: "Da, mi se pare o partitură grea pentru tine, apreciez efortul, aș fi vrut mai multă dicție, dacă te flambezi, rămâi flambat, ai o energie în creștere, las-o în creștere pentru că după aceea am senzația că ușor te pierzi. Asta am simțit, asta am auzit, sunt convinsă că ai avut zile mai bune", spune Ozana.

Urmărește mai jos momentul

Video