Antena Căutare

Transformarea lui Alex și a Monicăi Anghel le-a adus încă un premiu! Aceștia au câștigat a noua ediție a sezonului XIV Te cunosc de undeva!

Niculina Constantin și Constantin Enceanu i-au ajutat pe Alex și Monica Anghel să câştige cea de-a noua ediție a sezonului XIV "Te cunosc de undeva!".

A venit și momentul în care atât juriul cât și concurenții votează momentul cel mai bun din această ediție. Nu este prima dată când Alex și Monica Anghel ne-au demonstrat că fac o echipă perfectă și că se descurcă de minune. Aceștia au câștigat și ediția a noua a show-ului Te cunosc de undeva!

Aceștia vor dona cei 1000 de euro din partea Antenei 1, doamnei Maria Cârnici din județul Iași, o mamă care își crește singură cei trei copii într-o casă veche, în care plouă și este frig.

Explozie de culoare pe scena de la Te cunosc de undeva! Sorana Darclee a adus plaja în platou prin transformarea ei în P... După un show senzațional, concurenții de la Te cunosc de undeva se află în fața ruletei! Vezi în ce se vor transformă ve...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x