Antena Căutare

WOW! Giulia Anghelescu se transformă în Janet Jackson

Competiția dură și plină de umor a campionilor transformărilor totale continuă sâmbătă, 11 octombrie, de la ora 20.30, la “Te cunosc de undeva!”, la Antena 1.

Competiția dură și plină de umor a campionilor transformărilor totale continuă sâmbătă, 11 octombrie, de la ora 20.30, la “Te cunosc de undeva!”, la Antena 1.

Maria Buză va interpreta o artistă delicată și prețioasă, care nu va fi uitată la Hollywood, Judy Garland, Florin Ristei se va transforma în legendarul Florian Pittiș, iar Pepe va redeveni bebeluș pentru o seară, ca să-l imite pe Jordy, cu a sa piesă “Dur dur d’etre bebe”. Rona Hartner va avea de dus la bun sfârșit o partitură energică, fierbinte și latino, în rolul focoasei Thalia, iar Anda Adam va avea ocazia să o imite pe Rita Ora, una dintre interpretele sale preferate.

Jorge revine la una dintre primele sale “iubiri” de pe scena “Te cunosc de undeva!” și o va imita pe Beyonce, iar Lora o va întruchipa pe Whitney Houston, artista care figurează în Cartea Recordurilor drept cea mai premiată femeie din toate timpurile. De asemenea, CRBL va interpreta un personaj care a făcut celebră expresia “Dragostea-i ca și o râie”: Hanno Hoffer, solistul trupei Nightlosers.

Momentul extraconcurs pe care concurenții îl joacă pentru plăcerea transformărilor este, în această ediție, susținut de Pepe, Jorge și CRBL, care-i vor aduce pe scena de la “Te cunosc de undeva!” pe cei de la Animal X. Iar invitatul special al serii va fi Giulia Anghelescu. Ea va urca pe scena de la “Te cunosc de undeva!” pentru a se transforma în Janet Jackson. “În copilărie, eram cea mai mică membră a fan clubului Michael Jackson. De atunci, sunt fan Janet. Iar piesa din această seară, de la “Te cunosc de undeva!”, “Rhythm Nationam cântat-o pentru prima oară la vârsta de nouă ani, adică acum 20 de ani”, spune Giulia.

Cum vor aprecia jurații Ozana Barabancea, Andreea Bălan, Andrei Aradits și Aurelian Temișan, prestațiile talentaților concurenți, telespectatorii Antenei 1 vor afla în ediția de sâmbătă, 11 octombrie, de la ora 20.30, a transforming show-ului “Te cunosc de undeva!”.

Anda Adam îl alăptează pe Pepe, iar Jorge îl leagănă pe picioare, la “Te cunosc de undeva!”... Dacă nu ea, atunci cine? Maria Buză s-a transformat în Judy Garland și ne-a cântat despre FERICIRE!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x