Antena Căutare

WRS, interpretat de un concurent de la Te cunosc de undeva! Spania. Cum i-a ieșit transformarea în artistul român | VIDEO

Artistul internațional, care alături de Emilian a și câștigat Te cunosc de undeva! sezonul 18, a devenit personaj în emisiunea din Spania. „llamame”, piesa cu care WRS reprezentat România la Eurvisiom a răsunat pe scena transforming show-ului din afara granițelor.

colaj foto WRS si concurentul de la Te cunosc de undeva spania Galerie
WRS a devenit personaj la Te cunosc de undeva! Spania. Concurentul a cântat hit-ul „llamame” | Antena 1 & Captura Youtube

Concurentul sezonului 19 Te cunosc de undeva! a ajuns personaj la Te cunosc de uneva! Spania. Josie, unul dintre participanții trasforming show-ului spaniol a intrat în pielea lui WRS și a interpretat piesa „llamame” care l-a făcut cunoscut în toată lumea, după participarea sa la Eurovison.

Cum a arătat transformarea concurentului din Spania în WRS. Josie a cântat hit-ul „llamame”

Dacă în cadrul show-ului nostru, WRS și coechipierul său, Emilian, își dau ediție de ediție silința să pună în scenă personaje spectaculoase. iată că acum artistul a ajuns de celaltă parte a ruletei. Concurentul spaniol a fost nevoit să se transforme în artistul nostru și să intrepreteze piesa cu care acesta a reprezentat România la Eurovision 2022.

Josie, cel care l-a impersonat pe WRS făcut un adevărat show cu transformarea lui, iar jurații spanioli au fost uimiți când l-au văzut intrând pe scenă. Acesta a încercat să se apropie cât a putut de mult de interpretarea unică a cântărețului nostru. Din timpul momentului său nu a lipsit nici coregradia complexă, dar nici ținuta pe care WRS a purtat-o în cadrul preselecției pentru concursul național.

Îmbrăcat într-o cămasă roșie cu volane și o pereche de panaloni negri din latex, Josie a cântat și a dansat pe celebra piesa „Ilamame” și până la final publicul s-a ridicat în picioare, iar jurații au rămas cu gura căscată.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

„Ilamame” este piesa latino cu care WRS a reprezentat România la Eurovision 2022. Deși în finala de la Torino, România a obținut locul 18, cu 65 de puncte, din care 12 de la Juriu și 53 de la Televoting, piesa a cucerit publicul internațional și a ajuns rapid în topurile din întreaga lume.

Pe WRS, telespectatorii îl pot urmări și în noul sezon Te cunosc de undeva! unde face, din nou, echipă cu Emilian. Cei doi au câștigat deja sezonul 18, după ce au cucerit pe toată lumea cu trasformările lor, realizare până în cele mai mici detalii.

Citește și: Te cunosc de undeva! 15 aprilie 2023. WRS și Emilian, transformare spectaculoasă în Dalida. Cei doi au avut o mega provocare

Tot ce trebuie să știi despre Te cunosc de undeva! sezonul 19, difuzat pe Antena 1 și AntenaPLAY

Ajuns deja la al 19-lea sezon, transforming show-ul Te cunosc de undeva!, vine cu o abordare cu totul şi cu totul nouă și cu o mulțime de surprize. Opt cupluri de artişti în mare formă au spus <DA> magistralului show al transformărilor și promit un spectacol în mare formă.

Astfel, CRBL şi Radu Ţibulcă, Nicole Cherry şi Juno, Anca Ţurcaşiu şi Jean Gavril, Damian Drăghici şi Cristina Stroe, ADDA şi Radu Bucălae, Amna şi Misha, Codruţa Filip şi Valentin Sanfira şi Wrs şi Emilian sunt cei pe care ruleta personajelor îi va trece prin tot felul de emoţii de-a lungul întregului sezon, în fiecare sâmbătă de la ora 20.00 pe Antena 1 și AntenaPLAY.

Pepe și Alina Pușcaș revin în rolul de prezentatori, iar Ozana Barabancea, Andreea Bălan, Cristi Iacob şi Aurelian Temişan își ocupă locurile la masa juriului. De asemenea, Mihai Petre revine la Te cunosc de undeva!, în calitate de jurat permanent în cel de-al 19-lea sezon.

O nouă surpriză apare și în sistemul de acordare a premiilor. Începând din acest sezon, publicul de acasă îşi va putea vota săptămânal echipa favorită în aplicaţia Antena 1 sau pe vot.a1.ro. Echipa care acumulează cele mai multe voturi de-a lungul întregului sezon va primi Premiul de Popularitate, în Marea Finală.

Odată cu premiera celui de-al 19-lea sezon Te cunosc de undeva! revine şi un nou sezon al seriei de episoade exclusiv online Te cunosc de undeva! After Party. În fiecare sâmbătă, după difuzarea galei pe tv, Zarug îi va invita pe telespectatori în backstage-ul show-ului, pe AntenaPLAY.

Citește și: Te cunosc de undeva! 1 aprilie 2023. Emilian și WRS s-au transformat în Sam Smith și Kim Petras. Cum au cântat hit-ul momentului

Nicole Cherry şi Juno, show total pe scena Te cunosc de undeva! Juno: „Am văzut duma din piesă, căci altfel nu cred că r... Te cunosc de undeva! 22 aprilie 2023. Nicole Cherry și Juno, transformarea inedită în Mawaca. Cum a sunat piesa Dumbala...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x