Antena Căutare

Te cunosc de undeva! 1 aprilie 2023. Emilian și WRS s-au transformat în Sam Smith și Kim Petras. Cum au cântat hit-ul momentului

Emilian și WRS, câștigătorii sezonului trecut, au aprins scena în prima ediție Te cunosc de undeva! sezonul 19. Concurenții au început în forță și au adus pe scenă piesa „Unholy”.

Emilian și WRS s-au transformat în Sam Smith și Kim Petras în prima ediție Te cunosc de undeva! sezonul 19

Antena 1

Emilian și WRS, câștigătorii sezonului trecut Te cunosc de undeva! au dat startul noii ediții cu un show care a aprins platoul emisunii. Concurenții au dovedit, încă o dată, că au meritat mult răvnitul trofeu și promit să ofere o mușime de noi momente spectaculoase, așa cum i-au obișnuit deja pe fanii emisiunii.

Emilian și WRS au cântat „Unholy” la Te cunosc de undeva! sezonul 19. Cum a arătat transformarea lor în Sam Smith și Kim Petras

Emilian și WRS au fost extrem de fericiți când au aflat că se vor transforma în doi dintre cei mai în vogă artiști ai momentului. Câștigătorii sezonului 18 au profitat de toată experiența pe care au acumulat-o și au dat tot ce au avut mai bun pentru a aduce pe scena Te cunosc de undeva! show-ul lui Sam Smith și Kim Petras de la BRIT Awards 2023.

A fost o explozie de energie, motoarele motocicletelor au răsunat în tot platoul emisiunii, iar intrarea în scenă a lui Emilian i-a lăsat atât pe jurați, cât și pe cei din public cu gura căscată. Concurenții nu s-au ferit nici de mișcările lascive ale personajelor pe care le-au avut de interpretat, iar costumele lor au fost unu la unu cu originalul.

„Noi am venit cu un gând. Ne gândim în continuu la titlul de „Dublii campioni consecutivi la Te cunosc de undeva!”, a spus băieții la finalul momentului.

Jurizare Emilian și WRS la Te cunosc de undeva! 1 aprilie 2023

„Mă bucur să vă revăd și vreu să vă spun că ați fost favoritii mei între sezoane. Dar vreau să vă păstrez în continuare așa că voi face comparații peste comparații”, a spus Andreea Bălan.

„A fost un moment „nesfânt””, a spus Mihai Petre, explicând contextul momentului pus în scenă. „Melodia asta e despre infidelitate și mi-ar fi plăcut mai intensă privirea. Mi-ar plăcea să simt ideea din spate, inclusiv în gesturi”, a mai adăugat juratul.

„WRS, erai așa fericit că te-ai întors pe scenă, încât ai uitat un pic atitudinea. Talentul de care ne era dor, ni l-ați arătat cu vârf și îndesat”, a spus și Cristi Iacob.

Tot ce trebuie să știi despre Te cunosc de undeva! sezonul 19, difuzat pe Antena 1 și AntenaPLAY

Ajuns deja la al 19-lea sezon, transforming show-ul Te cunosc de undeva!, vine cu o abordare cu totul şi cu totul nouă și cu o mulțime de surprize. Opt cupluri de artişti în mare formă au spus <DA> magistralului show al transformărilor și promit un spectacol în mare formă.

Astfel, CRBL şi Radu Ţibulcă, Nicole Cherry şi Juno, Anca Ţurcaşiu şi Jean Gavril, Damian Drăghici şi Cristina Stroe, ADDA şi Radu Bucălae, Amna şi Misha, Codruţa Filip şi Valentin Sanfira şi Wrs şi Emilian sunt cei pe care ruleta personajelor îi va trece prin tot felul de emoţii de-a lungul întregului sezon, în fiecare sâmbătă de la ora 20.00 pe Antena 1 și AntenaPLAY.

Pepe și Alina Pușcaș revin în rolul de prezentatori, iar Ozana Barabancea, Andreea Bălan, Cristi Iacob şi Aurelian Temişan își ocupă locurile la masa juriului. De asemenea, Mihai Petre revine la Te cunosc de undeva!, în calitate de jurat permanent în cel de-al 19-lea sezon.

O nouă surpriză apare și în sistemul de acordare a premiilor. Începând din acest sezon, publicul de acasă îşi va putea vota săptămânal echipa favorită în aplicaţia Antena 1 sau pe vot.a1.ro. Echipa care acumulează cele mai multe voturi de-a lungul întregului sezon va primi Premiul de Popularitate, în Marea Finală.

Odată cu premiera celui de-al 19-lea sezon Te cunosc de undeva! revine şi un nou sezon al seriei de episoade exclusiv online Te cunosc de undeva! After Party. În fiecare sâmbătă, după difuzarea galei pe tv, Zarug îi va invita pe telespectatori în backstage-ul show-ului, pe AntenaPLAY.

Te cunosc de undeva! 1 aprilie 2023. Andreea Bălan și Alina Pușcaș, ținute fără cusur în prima gală din acest sezon. Cum... Te cunosc de undeva! 1 aprilie 2023. ADDA și Radu Bucălae, transformare de poveste marca Mary Poppins. Cum le-a ieșit mo...
Alimente care susțin sănătatea orală. Acestea te ajută să ai dinți puternici și un zâmbet frumos
Există mai multe alimente care susțin sănătatea orală, potrivit dentiștilor. La fel de...
Horoscopul zilei de 6 iunie 2023. Racii trăiesc o perioadă frumoasă în viața lor. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 6 iunie 2023 spune că Racii trăiesc o perioadă frumoasă în viața lor....
Ultimele știri
x