Antena Căutare

Delia îi răspunde mamei sale la cea mai delicată întrebare. Artista a început să plângă în fața blondelor

Delia este provocată de blonde să-i răspundă mamei sale la cele mai delicate întrebări. Artista nu are secrete faţă de cea care i-a dat naştere.

Delia este provocată de blonde să-i răspundă mamei sale la cele mai delicate întrebări. Artista nu are secrete faţă de cea care i-a dat naştere.

Pe ritmurile hitului ”Da, mamă”, artista a fost întrebată de o concurentă care e răspunsul la cea mai delicată întrebare pe care mama ei i-a adresat-o. Frumoasa blondă a explicat că are o relație extraordinară cu cea care i-a dat viață și că într-o relație de tipul mamă-fiică nu ar trebui să existe aspecte care să nu poată fi abordate sau lămurite.

Cea care i-a dat dreptate a fost însăși mama ei, care a fost invitata-surpriză a emisiunii. Un mment emoționant, în care Delia nu și-a mai stăpânit lacrimile. De altfel, de fiecare dată artista și-a arătat dragostea față de mama ei.

Femeia a confirmat că își cunoaște foarte bine fiica. Deliei i-au fost totuși adresate două întrebări, deși mama ei știa răspunsurile și de acesată dată. ”Câte țigări fumează pe zi?” și „Când va avea primul copil?”. Delia fumează un pachet întreg zilnic, deși mama ei nu este de acord. Iar primul copil... nu va apărea „nici în seara asta, nici mâine, pentru că nu va fi acasă”, a glumit artista.

Un lucru e sigur: vedeta are o relație model cu mama ei! Iar într-o zi se va lăsa și de țigări.

Gabriel Cotabiță, la “Te pui cu blondele?”: “Să nu vă fie frică de moarte!”... Secrete dezvăluite. Au căutat în telefoanele vedetelor și le-au aflat cele mai „bine păzite” fotografii!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Te pui cu blondele? nu e panică :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/te-pui-cu-blondele/. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/tepuicublondele/?fref=ts , iar canalul nostru de YouTube este: http://www.youtube.com/Antena1AntenaTVGroup.

Nu în ultimul rând, puteţi urmări toate înregistrările integral pe AntenaPlay: https://goo.gl/BjojvW.

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 4 mai 2024. Leoo Dumitru i-a provocat pe chef Samuel și Roxana Blenche la un nou duel. Ce rețete trebuie să prepare
Hello Chef sezonul 7, 4 mai 2024. Leoo Dumitru i-a provocat pe chef Samuel și Roxana Blenche la un nou duel. Ce rețete trebuie să prepare Sambata, 04.05.2024, 16:00
Citește și
Ultimele știri
x