Antena Căutare

Ilie Năstase, provocat de Adrian Mutu să facă lumină! A avut sau nu 2500 de femei! Ce a dezvăluit fostul tenismen

De-a lungul timpului, jurnaliști din țară sau din străinătate au scris despre Ilie Năstase ca fiind un adevărat Don Juan, care ar fi avut nu mai puțin de 2500 de femei.

De-a lungul timpului, jurnaliști din țară sau din străinătate au scris despre Ilie Năstase ca fiind un adevărat Don Juan, care ar fi avut nu mai puțin de 2500 de femei.

În această seară, la ”Te pui cu blondele?”, Adrian Mutu l-a provocat pe Năstase să facă lumină. Iar acesta a acceptat. A dezvăluit că tot timpul era chestionat cu privire la acest subiect și într-o seară, când băuse câteva pahare a răspuns că a avut 400 de femei. După alte pahare a ajuns la 800, iar la final, înainte să meargă la culcare, a spus că a avut 2500. Și așa a rămas.

WOW, WOW, asta e întrebarea care l-a făcut pe Ilie Năstase să roșească! Care a fost cel mai sexy cadou pe care l-a primi... Rică Răducanu, mărturisire mai mult decât ”picantă”: Am lăsat poarta goală din cauza nevoilor fiziologice...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Te pui cu blondele? nu e panică :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/te-pui-cu-blondele/. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/tepuicublondele/?fref=ts , iar canalul nostru de YouTube este: http://www.youtube.com/Antena1AntenaTVGroup.

Nu în ultimul rând, puteţi urmări toate înregistrările integral pe AntenaPlay: https://goo.gl/BjojvW.

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x