Antena Căutare

Anastasia, Nicoleta, Angelo, ”Uddi”. Ei sunt CEI 4. Ce au făcut în ultimii cinci ani?

Îi știți! I-ați văzut, i-ați auzit. Au participat la concursuri de talente. Unii au ajuns departe, alții n-au avut noroc, dar toți au demonstrat că au voce. Au venit la ”The Four - Cei 4” pentru că au nevoie de adrenalină, vor să vadă ce înseamnă o provocare la un duel. Și nu doresc să aștepte deznodământul. ”Lupta se dă aici, pe loc!”

Îi știți! I-ați văzut, i-ați auzit! Au participat la concursuri de talente. Unii au ajuns departe, alții n-au avut noroc, dar toți au demonstrat că pot deveni artiști. Au venit la ”The Four - Cei 4” pentru că au nevoie de adrenalină, vor să vadă ce înseamnă o provocare la un duel. Și nu doresc să aștepte deznodământul. ”Lupta se dă aici, pe loc!”

Imediat după Revoluție, când un candidat se prezenta pentru un post oarecare, comisia îl întreba: ”Stimate domn, ce ați făcut în ultimii cinci ani?”

Așa e și cu CEI 4 concurenți din prima ediție ”THE FOUR ROMANIA”: ce ați făcut în ultimii cinci ani Anastasia Sandu,

Nicoleta Nucă,

Dragoș Udilă

sau Angelo Simonică?

Yo, yo, yo! Aici este THE FOUR - CEI 4, iar lupta se dă pe loc! Un singur cerc roșu te trimite acasă, clar?... ELIZA CHIFU: ”Când e o provocare, eu vin! Îmi este teamă doar de mine!” Cheloo: ”Ai ceva din festivalurile de odinioară!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Alatura-te abonatilor AntenaPlay: https://s.a1.ro/GMizvqZ

INSTALEAZA APLICATIILE ANTENAPLAY
Android / 
iOS / Smart TV - Afla daca televizorul tau e compatibil
Like pe  Facebook /  Follow pe Instagram / Subscribe pe YouTube 

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x