Antena Căutare

Cheloo despre Viorel Grecu, un concurent de peste Prut: „Nu-mi creezi niciun sentiment!”

Are ochii albaștri, talent și vine de peste Prut. Se numește Viorel Grecu și a venit cu o piesă compusă de el însuși. Jurații au remarcat imediat că stilul artistului seamănă cu al lui Carla's Dreams .

Are ochii albaștri, talent și vine de peste Prut. Se numește Viorel Grecu și a venit cu o piesă compusă de el însuși. Jurații au remarcat imediat că stilul artistului seamănă cu al lui Carla's Dreams .

După ce Feli și Antonia au remarcat faptul că piesa compusă de concurentul de pe scena ”The Four – Cei 4”, „Anonima” seamănă foarte mult cu genul care l-a făcut celebru pe Carla’s Dreams, artistul a simțit nevoia să îi ia acestuia apărarea.

”Clar că orice fel de asociere de genul acesta este neplăcută pentru el. Dacă ai spune că ai văzut ceva din Michael Jackson la el, ar fi un compliment, dar așa nu este pentru că suntem în același spațiu cultural. Publicul românesc face asocierea aceasta pentru că nu are acces la muzica din est, unde sunt multe formații cu care și eu eram asociat atunci când am apărut. Stilul Carla’s Dreams l-au avut 18 artiști înainte, care încă există și acum și sunt mult mai tari, mai populari sau mai autentici!”, a spus juratul ”The Four – Cei 4”.

Cheloo despre Viorel Grecu, un concurent de peste Prut: „Nu-mi creezi niciun sentiment!”

Miruna Pânzaru vrea să concerteze în pauză la Super Bowl! La 16 ani, cântă în fața celor patru jurați... CLEOPATRA VASILE vs. UDDI. Duelul „greilor” a început! Își va pierde Uddi scaunul?...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Alatura-te abonatilor AntenaPlay: https://s.a1.ro/GMizvqZ

INSTALEAZA APLICATIILE ANTENAPLAY
Android / 
iOS / Smart TV - Afla daca televizorul tau e compatibil
Like pe  Facebook /  Follow pe Instagram / Subscribe pe YouTube 

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x