Antena Căutare

Duelul blondelor! Alexandra Crișan are o misiune infernală. Va reuși Larisa să-i ocupe locul după bătălia din această seară?

Pe măsură ce trece timpul, tensiunea acaparează show-ul. Duelurile se succed cu repeziciune, iar la finalul celui de față doar una dintre cele două voci superbe va rămâne pe scaunul aleșilor.

Așa cum este regulamentar, confruntarea este deschisă de titulara de la „The Four”. Alexandra Crișan trebuie să lupte pentru a rămâne alături de ceilalți ași ai emisiunii și pentru asta a recurs la artileria grea. A decis să cânte o melodie cu mesaj. „Unstoppable” este un avertisment pentru rivala sa de la duel, iar momentul îi iese foarte bine, dovadă și gesturile de apreciere venite dinspre masa juraților.

După o pauză scurtă, Larisa intră din nou în scenă. Dezinvoltă și folosind aceeași strategie ca și predecesoarea sa. Titlul cântecului pare a fi un mesaj pentru adversara sa din această seară. Oare-și va atinge ținta, oare va izbuti challenger-ul să producă marea surpriză? Două întrebări, care-și au răspunsurile în mâinile oamenilor aflați în platoul emisiunii. Ei vor vota, ei vor decide cine merge mai departe la „The Four”.

Oaaaau... De unde vii tu, minune blondă? Larisa Ciortan ne-a dus până-n paradisul... gangsterilor!... Voce de înger, trup de sirenă! Etta James ar fi fost mândră să o vadă pe Maria: „Nu mai poate cu Alexandra. Ar fi fost i...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Alatura-te abonatilor AntenaPlay: https://s.a1.ro/GMizvqZ

INSTALEAZA APLICATIILE ANTENAPLAY
Android / 
iOS / Smart TV - Afla daca televizorul tau e compatibil
Like pe  Facebook /  Follow pe Instagram / Subscribe pe YouTube 

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x