Antena Căutare

Eugenia Nicolae, apariția delicată de la "The Four", care a impresionat-o pe Feli: "Mi se pare că ai așa un bun-simț în felul tău de a cânta..."

De cum a păşit pe scenă, s-a simţit o doză de feminitate şi delicateţe atât în felul ei de a fi cât şi în voce. Iar Feli a remarcat imediat. Însă nu toţi juraţii au fost de aceeaşi părere.

De cum a păşit pe scenă, s-a simţit o doză de feminitate şi delicateţe atât în felul ei de a fi cât şi în voce. Iar Feli a remarcat imediat. Însă nu toţi juraţii au fost de aceeaşi părere.

"Mi se pare că ai așa un bun-simț în felul tău de a cânta... AI avut și niște scăpări, ai încercat niște floricele", a fost părerea artistei.

"Înainte să îmi dau seama că muzica este drumul meu, voiam să fiu profesor, să predau literatură, Fac parte din două proiect. Îmi câştig existenţa din evenimente.

Eu vreau să îmi placă ceea ce fac, să îmi placă oamenii cu care cânt. A fost un moment în care am vrut să renunţ. Uneori mi se pare mult prea greu. Am venit la The Four să mă conving că ceea ce fac e drumul meu. Eu cred că ar trebui să vă fie teamă de mine", spune Nicoleta.

Au motive cei patru?

A fost la un pas de marele premiu X Factor și nu renunță! Marcel Roșca a revenit la "The Four", iar Carla's i-... Ce duel! Tomy Weissbuch și Alexandra Crișan au făcut show cu vocile lor. Carla's Dreams: "Eşti ca o piesă despre ma...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Alatura-te abonatilor AntenaPlay: https://s.a1.ro/GMizvqZ

INSTALEAZA APLICATIILE ANTENAPLAY
Android / 
iOS / Smart TV - Afla daca televizorul tau e compatibil
Like pe  Facebook /  Follow pe Instagram / Subscribe pe YouTube 

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x