Finala "The Four - Cei 4", live de la repetiții. Cum se pregătește Marcel Roșca pentru marea confruntare de sâmbătă seara

Vlad Musta, Maria Cojocaru, Alexandra Crișan și Marcel Roșca sunt finaliștii ”The Four – Cei 4” după ce au reușit mai multe ediții la rând să își apere scaunele, iar acum se pregătesc pentru ultima luptă, în marea finală de sâmbătă, 9  iunie, de la ora 20.00, la Antena 1.

Vlad Musta, Maria Cojocaru, Alexandra Crișan și Marcel Roșca sunt finaliștii ”The Four – Cei 4” după ce au reușit mai multe ediții la rând să își apere scaunele, iar acum se pregătesc pentru ultima luptă, în marea finală de sâmbătă, 9 iunie, de la ora 20.00, la Antena 1.

Marcel Roșca își pune toate speranțele în confruntarea de mâine seară și, pentru asta, repetă alături de band-ul The Colours

"Dragi prieteni, maine, avem finala "The Four". Acum suntem la repetitii. Maine, la ora 20:00, ne vedem la Antena 1, la "The Four", finala!", a fost mesajul concurentului.

Marcel Roșca, cel care a intrat în competiție cu puțin timp înainte de finală, nu a avut ocazia să fie duelat, așa că promite că va recupera: ”Am ales pentru finală piese care nu au mai fost cântate niciodată în concursuri și sper astfel să demonstrez niște capacități pe care nu le are orice interpret”.

Prânzul favorit al Ducesei de Cambridge. Ce feluri de mâncare preferă Kate Middleton
Puțini știu care e prânzul favorit al Ducesei de Cambridge. Printre felurile de mâncare pe...
Horoscopul zilei de 19 octombrie 2021. Săgetătorii sunt plini de energie. Află ce îți rezervă astrele
Horoscopul zilei de 19 octombrie 2021 vine cu multe vești bune pentru nativii din zodiac....
Ultimele știri