ALEXANDRA CRIȘAN, de la „X Factor” direct la „The Four”. Artista a venit de acasă cu cel mai tare susținător: fiul ei, în vârstă de zece luni

Alexandra Crișan, vocea care a fermecat o țară întreagă la „X Factor”, în 2014 și despre care Ștefan Bănică spunea că ea ar fi trebuit să câștige s-a întors la „The Four”.

Alexandra Crișan, vocea care a fermecat o țară întreagă la „X Factor”, în 2014 și despre care Ștefan Bănică spunea că ea ar fi trebuit să câștige s-a întors la „The Four”.

Cu un look total schimbat și cu un bebeluș adorabil care a venit să o susțină din public, Alexandra e pusă pe fapte mari. În cea de-a doua ediție de la "The Four - Cei 4", Alexandra Crisan a interpretat melodia lui Adele - "All i ask".

E drept, Alexandra face muzică de când se știe, e talentată, ba chiar single-ul de debut, “Minte-mă frumos” a fost un real succes! Din păcate, Alexandra muncește în prezent într-un alt domeniu, dar e decisă să își reia locul acolo unde merită: pe scenă și nu numai!

ALEXANDRA CRIȘAN, de la „X Factor” direct la „The Four”. Artista a venit de acasă cu cel mai tare susținător: fiul ei, în vârstă de zece luni

Cel mai tânăr susținător al ei, Bryan Ezra, are doar 10 luni, dar deja este obișnuit să își însoțească mama la spectacole. ”E obișnuit să meargă la cântări, îi place atmosfera aceasta, o are în sânge. Acasă, cum vede un microfon, începe să cânte”, a povestit iubitul Alexandrei Crișan, care are grijă de Bryan în culisele ”The Four – Cei 4”. În acest fel, Alexandra a reușit să mai uite de emoții înainte să intre pe scenă.

Ultimele știri