Antena Căutare

Laura Maier și-a adus sufletul și viața pe scenă, în fața juraților "The Four - Cei 4", într-o compoziție proprie. Feli, o recunoști? "Am făcut un cover după o piesă de-a ei şi mi-a dat share pe Facebook"

Vine din Hunedoara şi este plină de speranţe. Ştie că are de muncit pentru visul ei şi este gata să lupte cu toate forţele, în această seară.

Vine din Hunedoara şi este plină de speranţe. Ştie că are de muncit pentru visul ei şi este gata să lupte cu toate forţele, în această seară.

"Îmi place Feli. Am făcut un cover după o piesă de a ei şi mi-a dat share pe Facebook. Şi nu ştiam d ece îmi cresc vizualizările. Mai târziu mi-am dat seama că îmi distribuise ea piesa.

Am început să compun de la 12 ani, dar serios, acum un an. Am lucrat cu un producător pentru a scrie piese pentru piaţa internaţională. Vreu să cânt o melodie proprie, în această seară", spune tânăra.

Duelul ȘOC al serii! Laura Maier și Maria Cojocaru, dovada că orice se poate. Cheloo: "Dacă lumea te va vota, demis... Nu se lasă! Mică și ambițioasă, Erika Isac, fostă concurentă la X Factor, vrea să rupă gura târgului la The Four și să o...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Alatura-te abonatilor AntenaPlay: https://s.a1.ro/GMizvqZ

INSTALEAZA APLICATIILE ANTENAPLAY
Android / 
iOS / Smart TV - Afla daca televizorul tau e compatibil
Like pe  Facebook /  Follow pe Instagram / Subscribe pe YouTube 

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x