Antena Căutare

LU’ CHAN vs ALEX FLOREA: „Ala, bala, portocala, am greșit iar scara, să fie primul scaun!”

Stau spate în spate, ca la duelurile de acum 150 de ani. Lu'Chan și Alex. Primul e foarte sigur pe el, se simte pe scenă ca acasă. Al doilea nu dă semne de slăbiciune, deși Feli ar fi vrut ca  Lu'Chan să se dueleze cu Uddi.

Stau spate în spate, ca la duelurile de acum 150 de ani. Lu'Chan și Alex. Primul e foarte sigur pe el, se simte pe scenă ca acasă. Al doilea nu dă semne de slăbiciune, deși Feli ar fi vrut ca Lu'Chan să se dueleze cu Uddi.

„Ala, bala, portocala, am greșit iar scara, să fie primul scaun!”, a fost criteriul pe baza căruia pare să fi ales Lu'Chan. Alex Florea s-a declarat pregătit și a mărturisit că știa că un scaun va fi al lui încă de când a venit. Să vedem dacă va reuși să-l și păstreze. A ales „Banii vorbesc” de la Holograf și bine a făcut, căci piesa i s-a potrivit ca o mănușă. Energic, talentat, a dat totul pe scenă.

„M-ai impresionat nu numai cu muzica, ci și la partea de gimnastică!”, i-a spus Macanache.

Lu'Chan a ales o compoziție proprie, o piesă hip-hop îndrăzneață, cu un vibe de manifest și revoltă, totodată. Antonia și Feli s-au ridicat în picioare de la masa juriului. „E prima oară când mă ridic în picioare, despre ce vorbim?”, a spus Antonia.

56,73 vs. 43,27: atât e scorul pentru... Lu'Chan, iar Alex Florea își pierde scaunul!

LU’ CHAN: „Chestia asta cu muzica e destul de veche, de prin 2006, atunci am avut primul concert, și de atunci nu m-am m... Dragoș Damșa (Dael) a venit la „The Four” să ia un scaun! Îl recomandă talentul și experiența! Cheloo: „Pentru mine, eșt...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Alatura-te abonatilor AntenaPlay: https://s.a1.ro/GMizvqZ

INSTALEAZA APLICATIILE ANTENAPLAY
Android / 
iOS / Smart TV - Afla daca televizorul tau e compatibil
Like pe  Facebook /  Follow pe Instagram / Subscribe pe YouTube 

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x