Antena Căutare

Lu-Chan n-a avut nicio șansă în fața lui Marcel Roșca! Carla's Dreams, impresionat total la cel de-al doilea duel: ”Te-ai umanizat. De data asta, am simțit ceva!”

Cel de-al doilea duel al serii s-a dat între Lu-Chan, proaspăt revenit în competiție și Marcel Roșca, care a considerat că ”va fi cel mai plictisitor duel pentru el”. 

Cel de-al doilea duel al serii s-a dat între Lu-Chan, proaspăt revenit în competiție și Marcel Roșca, care a considerat că ”va fi cel mai plictisitor duel pentru el”.

În direct, la Antena 1, ultima ediție a emisiunii ”The Four - Cei patru”, i-a adus pe scenă, la al doilea duel pe Marcel Roșca și pe Lu-Chan.

Dacă Marcel Roșca a ales că interpreteze piesa ”I am not the only one”, Lu-Chan a mers pe o melodie caracteristică lui și anume - Cartierele.

”Marcel a cântat minunat acea piesă odioasă, iar, tu, frate, ai cântat o piesă dedicată copiilor.”, a spus Cheloo, care a mai completat: ”Ai multe de învățat.”

Probabil te gândești că lumea n-o să voteze pe cineva din Republica Moldova, dar ai încredere. Concret, interpretarea asta mi-a arătat că te-ai umanizat. N-ai cântat mai bine, pentru că mereu ai cântat bine. De data asta am simțit ceva.”, i-a spus Carla's Dreams, care se pare că a avut dreptate. Publicul a ales ca Marcel să-și păstreze scaunul în această competiție.

Publicul a decis! Cine este al doilea artist care s-a întors în competiția ”The Four”! Lui trebuie să-i țină piept ”Cei ... Vlad Musta versus Anastasia Sandu, luptă crâncenă pentru marele premiu de la ”The Four”! El este primul finalist al show...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Alatura-te abonatilor AntenaPlay: https://s.a1.ro/GMizvqZ

INSTALEAZA APLICATIILE ANTENAPLAY
Android / 
iOS / Smart TV - Afla daca televizorul tau e compatibil
Like pe  Facebook /  Follow pe Instagram / Subscribe pe YouTube 

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x