Lu-Chan n-a avut nicio șansă în fața lui Marcel Roșca! Carla's Dreams, impresionat total la cel de-al doilea duel: ”Te-ai umanizat. De data asta, am simțit ceva!”

Cel de-al doilea duel al serii s-a dat între Lu-Chan, proaspăt revenit în competiție și Marcel Roșca, care a considerat că ”va fi cel mai plictisitor duel pentru el”. 

Cel de-al doilea duel al serii s-a dat între Lu-Chan, proaspăt revenit în competiție și Marcel Roșca, care a considerat că ”va fi cel mai plictisitor duel pentru el”.

În direct, la Antena 1, ultima ediție a emisiunii ”The Four - Cei patru”, i-a adus pe scenă, la al doilea duel pe Marcel Roșca și pe Lu-Chan.

Dacă Marcel Roșca a ales că interpreteze piesa ”I am not the only one”, Lu-Chan a mers pe o melodie caracteristică lui și anume - Cartierele.

”Marcel a cântat minunat acea piesă odioasă, iar, tu, frate, ai cântat o piesă dedicată copiilor.”, a spus Cheloo, care a mai completat: ”Ai multe de învățat.”

Probabil te gândești că lumea n-o să voteze pe cineva din Republica Moldova, dar ai încredere. Concret, interpretarea asta mi-a arătat că te-ai umanizat. N-ai cântat mai bine, pentru că mereu ai cântat bine. De data asta am simțit ceva.”, i-a spus Carla's Dreams, care se pare că a avut dreptate. Publicul a ales ca Marcel să-și păstreze scaunul în această competiție.

Modele de unghii pentru Halloween. Idei creative pentru manichiura perfectă
Manichiura unei femei este de cele mai multe ori cartea sa de vizită. Unghiile frumoase și...
Horoscopul zilei de 20 octombrie 2021. Scorpionii trebuie să învețe din greșeli. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 20 octombrie 2021 aduce multe vești bune pentru nativii din zodiac. Astăzi...
Ultimele știri