Antena Căutare

Miruna Pânzaru vrea să concerteze în pauză la Super Bowl! La 16 ani, cântă în fața celor patru jurați

Are stilul ei în tot ceea ce face și în tot ceea ce cântă! Miruna Pânzaru vrea să concerteze în pauză la Super Bowl! La 16 ani, cântă în fața celor patru jurați  Face muzică de mulți ani și nu și-ar imagina viața fără vocalize, scenă și cântece.

Are stilul ei în tot ceea ce face și în tot ceea ce cântă! Miruna Pânzaru vrea să concerteze în pauză la Super Bowl! La 16 ani, cântă în fața celor patru jurați Face muzică de mulți ani și nu și-ar imagina viața fără vocalize, scenă și cântece.

Pe scenă s-a simțit în elementul ei și a cântat o piesă foarte grea, ”Skyfall”, a lui Adele. Jurul a lăudat-o și i-a prezis un viitor în muzică, deși mai are mult de muncit. „Mu e rău!”, i-a spus Cheloo.

Se anunță o seară incendiară! Cei patru cântă împreună ”No Lie”. Sean Paul, ai fi mândru dacă i-ai auzi!... Cheloo despre Viorel Grecu, un concurent de peste Prut: „Nu-mi creezi niciun sentiment!”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Alatura-te abonatilor AntenaPlay: https://s.a1.ro/GMizvqZ

INSTALEAZA APLICATIILE ANTENAPLAY
Android / 
iOS / Smart TV - Afla daca televizorul tau e compatibil
Like pe  Facebook /  Follow pe Instagram / Subscribe pe YouTube 

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x