Antena Căutare

VLAD MUSTA vs. IZABELA. Cheloo: „Pentru mine duelul ăsta a fost un bonus, FINALA MICĂ, să zic așa!”

Vlad Musta a trecut de votul juriului şi s-a aruncat într-un duel greu. A provocat-o pe nimeni alta decât Izabela Simion , care a atacat în forță scena. Va reuşi să îşi păstreze locul pe scaun?

Vlad Musta a trecut de votul juriului şi s-a aruncat într-un duel greu. A provocat-o pe nimeni alta decât Izabela Simion , care a atacat în forță scena. Va reuşi să îşi păstreze locul pe scaun?

În cea de-a patra ediție de la "The Four - Cei 4", Vlad Musta a interpretat la duel o melodie care i-a pus în evidență calitățile vocale, mai ales că a cântat și la chitară: "Way Down We Go", de la Kaleo.

Izabela a interpretat la duel melodia , un hit care nu mai are nevoie de nicio prezentare: ”Lovin' You” a lui Minnie Riperton.

Izabela Simion a pierdut deocamdată scaunul, iar Vlad Musta și-a ocupat noul loc în emisiune. O puteți aduce înapoi pe Izabela înapoi în show, dacă o votați până duminică la ora 23.00.

RUXANDRA ANANIA vs. ANASTASIA! Antonia a început să plângă atunci când Anastasia a cântat piesa ei, „La revedere”... ”When I Was Your Man” a sunat chiar mai bine decât varianta originală a lui Bruno Mars! Cleopatra Vasile a făcut spectac...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Alatura-te abonatilor AntenaPlay: https://s.a1.ro/GMizvqZ

INSTALEAZA APLICATIILE ANTENAPLAY
Android / 
iOS / Smart TV - Afla daca televizorul tau e compatibil
Like pe  Facebook /  Follow pe Instagram / Subscribe pe YouTube 

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 20 aprilie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul, dat de Alexandra Ungureanu
Hello Chef sezonul 7, 20 aprilie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul, dat de Alexandra Ungureanu Sambata, 20.04.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x