Live acumNeatza cu Razvan si Dani
Prime Time 20:00Film: Asasin american

1 iunie 2019. Cele mai atractive evenimente pentru copii, în România

Evenimente de Ziua Copilului sunt anunțate în București,Constanța,Brașov,Sibiu și multe alte orașe din țară. Iată cum poți serba Ziua Copilului, 1 iunie 2019, împreună cu familia.

Evenimente de Ziua Copilului sunt anunțate în București,Constanța,Brașov,Sibiu și multe alte orașe din țară. Iată cum poți serba Ziua Copilului, 1 iunie 2019, împreună cu familia.

De 1 iunie, întreaga lume sărbătorește Ziua Copilului, zi în care cei mici vor fi în centrul atenției, când părinții le vor dărui cel mai de preț cadou: timpul lor. Pe lângă multitudinea de surprize și daruri care vor fi dăruite copiilor, părinții vor avea grijă să petreacă mai mult timp cu ei, mergând împreună la evenimente destinate Zilei Copilului. Iată câteva dintre cele mai atractive și distractive evenimente pentru copii din România.

Evenimente Ziua Copilului 2019

Evenimente Ziua Copilului 2019 Brașov

Dacă cel mic e pasionat de avioane și visează ca într-o zi să devină pilot, un astfel de spectacol aerian cu siguranță l-ar încânta. Alege să mergeți împreună la aerodromul din Brașov și fă-i copilului tău o surpriză de proporții.

HIMBAV- AERODROM

Începând cu ora 10.00 „Braşov fAir” organizează Ziua Copilului. Din program fac parte: expoziţie tehnică militară, zboruri de agrement, zboruri cu balonul de aer cald, competiţie de aeromodele, concursuri sportive, spectacol pentru copii.

GHIMBAV - AEROPORTUL BRAŞOV

Începând cu ora 10.00 sunt organizate un concert şi un spectacol de lumini „Iron Dragons”, eveniment pilot.

Evenimente Ziua Copilului 2019 Constanța

Ziua Copilului în Țara Piticilor, Parcul Tăbăcărie, 11:00

La acest spectacol vor fi prezente 30 de mascote,personaje ale filmelor și desenelor animate care vor petrece întreaga zi alături de cei mici. Tot atunci vor avea loc spectacole de magie, ateliere de creație cu pictură, lut, slime, muzică și experimente, dar și animatori pe picioroange și clovni. Se vor organiza și concursuri sportive precum întrecere în sac, rupe-sfoara, concurs de echilibru, ștafeta cu obstacole și tragerea la țintă.

Din spectacol face parte și organizarea unui concurs de costume, concurs de desene pe asfalt și concurs de talente. În parc vor fi amenajate un tobogan gonflabil, 4 trambuline, 4 tunuri de confetti, iar cei mici vor primi baloane și cretă colorată pentru a se distra. Evenimentul e finanțat de Primăria Municipiului Constanța.

Ziua Copilului în Parcul Casei de Cultură

Între orele 11.00 – 13.00, 5 animatori îi așteaptă pe cei mici pentru a desena împreună pe asfalt. Vor fi organizate jocuri, face painting, numeroase concursuri și copii vor primi baloane. Organizatorul evenimentului este Solid House SRL. Casa de Cultură îi așteptă pe părinți împreună cu cei mici la un spectacol inedit de musical intitulat “Cartea Junglei”. Spectacolul începe la ora 19.00.

Evenimente Ziua Copilului 2019 București

De Ziua Copilului ne așteaptă în București o mulțime de activităţi şi evenimente de sărbătoare. Cu siguranță acestea îi vor scoate pe cei mici din case și îi vor aduce împreună pentru a celebra ziua lor, a tuturor copiilor!

Chocolat – Atelier de ciocolată – O surpriză dulce pentru cei mici

Chocolat este un atelier de ciocolată pentru copii și adulți, în care reunim familia, gustăm bucuria și suntem cu toții copii. Acest atelier își deschide porțile minunatei lumi a ciocolatei spre încântarea celor mici. Ei se vor juca, vor gusta, vor topi și vor modela ciocolată. Astfel, cei mici vor avea ocazia să afle povestea ei fascinantă.

Pentru că Ziua Copilului trebuie să fie cu adevărat specială, cei mici vor avea parte de o surpriza! Atelierele de ciocolată din 1 iunie și 2 iunie, vor fi asezonate și de înghețată. Înghețata naturală, din fructe, fără adaosuri de arome, coloranți sau alte substanțe dăunătoare va fi un deliciu pentru micuți.

Durata atelierului este de la o ora și până la terminarea creațiilor copiilor. Locul desfășurării este Căsușa lui ShoShon din Str. Dunării nr. 33, sector 4. Prețul ce include toate materialele, este de 75 lei, iar părinții au acces gratuit.

Pinocchio la circ – Spectacol organizat de Fundația Parada

Spectacolul “Pinocchio la circ”, în regia celebrului Franco Palmieri, este susţinut integral de foşti copii ai străzii din capitală. Acesta va fi prezentat în premieră în România, duminică 2 iunie, la sala Elvire Popesco a Institutului Francez din B-dul Dacia nr 77, începând cu orele 14.00. Întreaga echipă de performeri precum şi coordonatorul artistic al spectacolului sunt foşti copii ai străzii care au reuşit să rupă cercul vicios al excluziunii şi vieţii de stradă prin intermediul artelor sociale.

Cu o durată de 60 de minute, în care tinerii artişti combină noi tehnici şi abilităţi în arta circului, spectacolul include o serie de discipline: jonglerie, magie, acrobaţie, piramide umane etc. Fondurile strânse din vânzarea biletelor vor fi utilizate exclusiv pentru activităţile de integrare socială a copiilor străzii din Bucureşti.

Citește și :

1 iunie 2019. Ce evenimente sunt de Ziua Copilului în București

Ce nu știai despe Ziua Copilului: A fost adoptată după ideea unui elev de clasa a VIII-a

Sursă foto: pexels.com