Ce am avut și ce vom câștiga. 100 de zile de vară, într-o săptămână de zâmbete și voie bună. De la 100 de secunde cu vedetele Antenei, la 100 de litri de benzină pentru plinul tău de vacanță

 

Cele 100 de zile vară aduc oamenii împreună, ne învaţă să dăruim şi ne trimit la cele mai tari petreceri. FORZA ZU şi ZURLANDIA au făcut deliciul celor mari și celor mici, weekendul acesta. Iar surprizele nu se termină aici.

Chiar dacă lunea nici iarba nu creşte, noi am încercat să demonstrăm contrariul. Am adus cele mai iubite vedete ale Antenei 1 mai aproape de telespectatori, aşa cum s-a întâmplat şi luni, când Prietenii de la 11, Florin Ristei şi Diana Munteanu au stat de vorbă cu fanii. Dar nici Dani, matinalul simpatic de la Neatza, nu s-a lăsat mai prejos.

Marţi ne-am dus cu gândul la cei dragi şi am picat în butoiul cu melancolie, lansând dedicaţii speciale, aşa cum o făceam, odată, la radio. Miercuri ne-am mai revenit şi ne-am bucurat de un cocktail delicios. Iar vineri, ne-am întrecut într-o competiție de nume cât mai trăznite pentru RobotZUTV.

Ce urmează va fi şi mai tare. Noi atât vă spunem: se va lăsa cu altă rundă de cocktailuri, limonadă din belşug pentru zilele călduroase ce vor urma, bilete de tren spre destinaţia ta preferată și 100 de litri de benzină, să demarezi spre cele #100deziledevara. Arta va fi şi ea la loc de cinste!

Aşa că stai cu ochii pe a1.ro și prinde potul cel mare! Ce zici, batem palma?

Ce a fost şi ce va mai fi în cele 100 de zile de vară ? Ai programul complet AICI >>

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
PREMIUM

Mai multe