"I Have a Dream", rostit de Martin Luther King Jr. in fata a sute de mii de oameni, va fi inclus in Grammy Hall of Fame

Discursul politic cu care pastorul Martin Luther King Jr. a intrat in istorie va fi inclus in Grammy Hall of Fame. Emotionantul "I Have a Dream" si albume lansate de Bruce Springsteen ("Born in the U.S.A.") si The Rolling Stones ("Exile on Main Street") se numara printre cele 25 de inregistrari audio ce vor fi incluse, in 2012, in Grammy Hall of Fame, informeaza Mediafax.

Albumele "Anything Goes" (Cole Porter), "I Will Survive" (Gloria Gaynor), "The Message" (Grandmaster Flash & the Furious Five), "What's Love Got To Do With It" (Tina Turner), albumul de comedie "I Started Out as a Child" al actorului Bill Cosby si inregistrarea originala a spectacolului de pe Broadway "St. Louis Woman" au fost si ele incluse.

Printre celelalte inregistrari incluse in Grammy Hall of Fame se numara "Deep in the Heart of Texas" de Gene Autry, "Deja Vu" de Crosby, Stills, Nash & Young, tema muzicala "Que Sera, Sera (Whatever Will Be, Will Be") interpretata de Doris Day si inregistrarea "Wasted Days and Wasted Nights" cu Freddy Fender.

Grammy Hall of Fame a fost infiintat in 1973 de catre The Recording Academy si contine inregistrari muzicale a caror calitate nu se degradeaza in timp, inregistrari cu o semnificatie istorica importanta si cu o vechime de cel putin 25 de ani.

Toate inregistrarile muzicale incluse in Grammy Hall of Fame sunt expuse in Muzeul Grammy din Los Angeles. Reprezentantii The Recording Academy au anuntat, luni, ca numarul cantecelor si albumelor incluse in Grammy Hall of Fame a ajuns la 906.

Sursa: Antena3.ro

Foto: Hepta

Ultimele știri