Live acumAcces Direct
Prime Time 20:00Chefi la cuţite

Neversea 2019. Cum se face accesul și check-in-ul online în cadrul festivalului

Mai sunt doar câteva zile până la festivalul de muzică de la malul Mării Negre, Neversea 2019. Află mai multe detalii despre check-in și accesul la festival în articolul de pe a1.ro

Mai sunt doar câteva zile până la festivalul de muzică de la malul Mării Negre, Neversea 2019. Află mai multe detalii despre check-in și accesul la festival în articolul de pe a1.ro

îNumărătoarea inversă a început și mai sunt doar 8 zile până la cel mai așteptat eveniment muzical al verii 2019. Neversea 2019 va reuni milioane de oameni dornici de distracție la malul mării. Festivalul Neversea va avea loc în perioada 4-7 iulie 2019, în Constanța.

Cum se face check-in-ul la Neversea 2019

Fanii festivalului pot să își realizeze deja Check-in-ul și Top-Up Online, accesând site-ul neversea.com sau direct din aplicația Neversea (Android / iOS). Organizatorii recomandă posesorilor de bilete să aleagă opțiunea de Check In și Top Up Online. Pe lângă faptul că festivalierii se bucură de acces rapid în festival (zonă dedicată de unde se poate ridica brățara) aceștia pot evita și cozile de la Credit Points.

Este important de menționat și faptul că Check-in-ul online este gratuit, iar cei care își fac din timp Check-in ul Online pot fi printre primii care își ridică brățara de festival. Posesorii biletelor trebuie să completeze cu atenție datele solicitate în formular, apoi să urmeze pașii și să efectueze procesul de Check-in.

Cei care au achiziționat mai multe bilete, vor putea efectua check-in și pentru prietenii lor. Noutatea pentru acest an este opțiunea de transfer a biletului. Dacă posesorul biletului dorește să transfere biletul către o altă persoană, trebuie să selecteze opțiunea de Transfer Bilet, pentru biletul ce urmează a fi transferat. Astfel, persoana care primește biletul, își va putea face check-in-ul online.

Pentru realizarea Transferului de Bilet, posesorul inițial va trebui să completeze datele persoanei care va primi biletul (nume, prenume, email, telefon, localitate) și să se asigure că Biletul (fie ca este în format fizic, fie că este în format electronic) ajunge în posesia persoanei către care dorește să îl transfere. Este important de reținut faptul că doar persoana înregistrată în formularul de check-in va putea să primească brățara de festival, în baza unui abonament cu un cod de bare valid și a unei cărți de identitate.

După realizarea cu succes a Check-in-ului Online, participanții la festival au posibilitatea să-și creeze propria Pușculiță de Festival. Fiecare participant va avea posibilitatea să îți încarce bani pe bilet, selectând serviciul TOP UP. Suma încărcată de festivalier va fi transferată pe brățară în momentul în care acesta o va primi de la corturile de check-in, în urma prezentării biletului de acces. În acest fel, prin intermediul brățării, vei putea plăti tot ceea ce achiziționezi la festivalul Neversea.

Cum se face accesul la festivalul Neversea 2019

După ce a fost făcut check-in-ul, posesorul biletului trebuie doar să se prezinte la cortul de Check-In, cu un bilet cu cod de bare valid și o carte de identitate, pentru a intra în posesia brățării de festival. Tinerii sub 18 ani vor avea nevoie, pe lângă bilet și actul de identitate, și de documentul care atestă acordul părinților. Accesul minorilor sub 14 ani este permis doar pe baza unui bilet valid și însoțit de un părinte. Organizatorii au pregătit și anul acesta un program pre-festival, ridicarea brățării de la corturile de Check-In se va putea face în perioada 2-3 iulie, în intervalul orar 14:00 – 22:00, urmând ca în timpul festivalului, accesul să se realizeze în intervalul 14:00 – 06:00.

Următorul pas este trecerea de controlul de securitate. Vor fi 40 de porți de acces situate în zona de acces. Există porți diferite în funcție de tipul de bilet deținut așa că este indicat ca participanții să verifice pe unde trebuie să intre. De asemenea, trebuie să fie verificată și lista de reguli și obiecte interzise pentru a nu avea vreo surpriză chiar înainte de-a intra la festival.

PROGRAMUL PORȚILOR DE ACCES:

  • · Ziua 1 - Vineri, 7 Iulie, 12:00 - Sâmbătă 07:00 AM
  • · Ziua 2 – Sâmbătă, 8 Iulie, 12:00 – Duminică 07:00 AM
  • · Ziua 3 – Duminică, 9 Iulie, 12:00 - Luni 07:00 AM

Citește și:

Neversea 2019. Lista completă a artiștilor prezenți la festival

Neversea 2019. Ce artiști vin, preț bilete și tot ce trebuie să știi despre festival

Sursă foto: neversea.com

Fanatik.ro
Cele mai noi stiri
Lajumate.ro