Live acumObservator 16
Prime Time 20:30Chefi la cutite Sezonul 9

Adio Chuck Norris, cum arată și cine este actorul care l-a înlocuit în noul "Walker, polițist Texan"

Chuck Norris nu mai face parte din seria "Walker, politist Texan"", deși era unul dintre cei mai iubiți actori. Locul său a fost luat de un alt actor, un bărbat arătos, în vârstă de 38 de ani.

Adio Chuck Norris, cum arată și cine este actorul care l-a inlocuit în noul "Walker, politist Texan"

Profimedia/Getty

În noua versiune a seriei clasice, "Walker, polițist texan", personajul principal revine la vechile obiceiuri după ce, timp îndelungat, a fost implicat într-o misiune sub acoperire complicată.

Eroul seriei își reia lupta împotriva violențelor, drogurilor, crimelor alături de un partener feminin: prima femeie ranger texan din istorie.

Serialul "Walker, Texas Ranger" a fost difuzat de postul CBS între 1993 și 2001 (8 sezoane) și l-a avut drept personaj central pe Cordell Walker, un bărbat care se apropie de familia în timp ce investighează cazuri dificile pentru unitatea și liniștea statului Texas.

Cum arată și cine e actorul care l-a înlocuit în noul "Walker, polițist Texan"

Starul Supernatural, Jared Padalecki, este prgătit să intre în cizmele de cowboy ale lui Chuck Norris în noul "Walker, politist texan".

Actorul Jared Padalecki, care a făcut parte din Supernatural și Gilmore Girls, va intra în rolul celebrului actor Chuck Norris, șeriful federal.

Citește și: De ce elimină Disney desenele Peter Pan, Dumbo și Pisicile Aristocrate din grila pentru copiii sub 7 ani

În seria originală, în afară de Chuck Norris, în "Walker, Texas Ranger" au mai jucat Clarence Gilyard Jr., Sheree J. Wilson și Noble Willingham. Producția a avut peste 200 de episoade, împărțite în 9 serii.

Vezi mai multe imagini cu Jared Padalecki, în GALERIA FOTO

La acest moment, nu se știu prea multe detalii despre povestea noului serial, doar că Padalecki, proaspătul actor, va fi și unul dintre producătorii scenariului, alături de Anna Fricke.

Chuck Norris, pastor la o biserică evanghelică

Citește și: Greșelile pe care nimeni nu le-a observat în filmul “Titanic”. Ce lucruri neștiute au ieșit la iveală

Actorul Chuck Norris și-a uimit fanii din întreaga lume atunci când a renunțat la artele marțiale și a ales să facă ceva de-a dreptul neașteptat. Se pare că celebrul actor, ajutat fiind de soția sa, conduce o biserică evanghelică din statul american Florida.

Mai mult decât atât, a spus că își dorește astfel să convertească un număr cât mai mare de oameni.

Recomandari