Antena Căutare

Cele mai frumoase filme cu Moș Crăciun

Sărbătorile sunt din ce în ce mai aproape, iar pregătirile și codurile de Crăciun te pot epuiza de cele mai multe ori. Cel mai bun prilej de a te relaxa în această perioadă este în fața televizorului, răsfățându-te cu un film bun de Crăciun.

Cele mai frumoase filme cu Moș Crăciun
Cele mai frumoase filme cu Moș Crăciun | Profimedia

Sărbătorile sunt cele mai frumoase evenimente pe care le poți petrece alături de familie și prieteni. Spiritul Crăciunului vine odată cu brazii împodobiți, mirosul puternic de mandarine, cadouri și filme cu Moș Crăciun.

Descoperă care sunt cele mai frumoase filme cu Moș Crăciun pe care le poți urmări cu drag anul acesta.

Cele mai apreciate filme cu Moș Crăciun

1. The Christmas Chronicles

Este unul dintre cele mai frumoase și apreciate filme cu Moș Crăciun din 2018. Povestea este una memorabilă și unică, iar filmul te ține cu sufletul la gură încă de la început. Narațiunea se învârte în jurul a doi frați care își petrec singuri Crăciunul și care plănuiesc să îl filmeze pe Moș Crăciun.

Lucururile iau o întorsătură neașteptată, cei doi ajung să fie părtași, alături de Moșul, la o aventură de-a dreptul fascinantă și aproape reușesc să distrugă Crăciunul.

Rolul lui Moș Crăciun este interpretat de marele actor Kurt Russell, iar Darby Camp cu Judah Lewis îi joacă pe cei doi frați simăpatici care au parte de cea mai frumoasă peripeție din viața lor, în lumea lui Moș Crăciun.

Citește și: Zile libere de Crăciun 2020 și de Revelion 2021. Câte zile fără muncă vor avea românii de sărbători​

2. Santa & Cie - Moș Crăciun în misiune

Este unul dintre filmele de Crăciun pe care toată lumea trebuie să îl vadă. Povestea se conturează în jurul lui Moș Crăciun care încearcă să își salveze spiriduși de o boală îngrozitoare. Acesta este nevoit să ajungă pe Pământ pentru a găsi un remediu rapid și pentru a salva magia Crăciunului.

3. The Santa Clause 2 - Moș Crăciun caută Crăciuniță

Moș Crăciun caută Crăciuniță este un film din 2002 regizat de Michael Lembeck. În cea de a doua parte a producției, Moș Crăciun ia vacanță și încearcă să își găsească una dintre cele mai bune și frumoase Crăciunițe. Filmul este plin de evenimente neașteptate, iar personajul principal este pus în cele mai dificile ipostaze.

4. The Christmas Chronicles 2

The Christmas Chronicles 2 este un film lansat anul acesta și a fost apreciat de un segment mare de public. Poveste continuă, dar de data aceasta cu unul dintre cei mai neastâmpărați spiriduși, Belsnickel. În aceasta parte a filmului este prezentată mai în amănunt lumea lui Moș Crăciun și soția acestuia, Crăciunița.

5. Miracle on 34th Street

Cei care preferă filmele mai vechi și emoționante pot viziona "Miracolul de pe Strada 34", un film de Crăciun american din 1994. Totul începe cu Moș Crăciun care reușește să facă o fetiță să creadă în magia sărbătorilor de iarnă.

Pelicula este prima refacere cinematografică a filmului omonim din 1947.

Citește și: Mesaje și urări de Crăciun. Idei de SMS pe care le poți trimite celor dragi

6. The Santa Clause 3: The Escape Clause - Familia lui Moș Crăciun

Tim Allen îmbracă din nou costumul lui Moș Crăciun pentru a realiza una dintre cele mai fascinante aventuri. De data aceasta, personajul principal este căsătorit și are o familie superbă, însă totul ia o întorsătură haotică când își invită socrii să petreacă împreuna sărbătorile.

7. Saving Santa - Salvându-l pe Moș Crăciun

Este o animație scrisă și creată de Tony Nottage, lansată în 2013. Filmul este unul de-a dreptul savuros, poate fi vizionat de toate segmentele de public. În mijlocul acțiunii se află elful Bernard, care încearcă să îl salveze pe Moș Crăciun din mâinile răului cu ajutorul invențiilor sale inedite. Acțiunea și evenimentele animației te țin în suspans și te fac să simți cu adevărat spiritul Crăciunului.

8. Marea cursă de Crăciun

"Marea cursă de Crăciun" a avut premierea pe 25 noiembrie 2011 în România. Este o animație de comedie pentru întreaga familie, mai ales pentru cei mari. Acțiunea se petrece la Polul Nord, iar Arthur Christmas (fiul lui Moș Crăciun) trebuie să împlinească o misiune până în dimineața Crăciunului.

Citește și: Cinci filme de Craciun pe care le poți urmări cu familia în luna decembrie​

9. Klaus: Poștașul și păpușarul

Este un film animat de Crăciun din 2019, scris și regizat de Sergio Pablos, care poate fi vizionat pe Netflix. Deși nu îl are pe Moș Crăciun în prim-plan, povestea este una emoționantă și unică. Acțiunea se învârte în jurul unui poștaș staționat într-un oraș-insulă la Polul Nord, care se împrietenește cu un creator de jucării izolat (Klaus).

10. Un Crăciun extraterestru

Este o animație lansată anul acesta, care scoate în evidență peripețiile unui mic extraterestru. Acțiunea este consolidată în jurul spiridușilor lui Moș Crăciun, care au confundat un extratetrestru cu un cadou de Crăciun, neștind că acesta vrea să distrugă Pământul și să furte toate darurile.

Te-au emoționat cu povestea lor de dragoste. Cum arată acum actorii din Tres Metros sobre el Cielo... Filme de dragoste pentru Crăciun pe care să le vezi cu iubitul sau iubita...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Medicool sezonul 6, 13 aprilie 2024. Cum să ai grijă de sănătatea și imunitatea copilului în etapa de 0-12 luni a vieții
Medicool sezonul 6, 13 aprilie 2024. Cum să ai grijă de sănătatea și imunitatea copilului în etapa de 0-12 luni a vieții Sambata, 13.04.2024, 13:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x