Live acum
Prime Time 20:00Chefi la cutite Sezonul 9

Filme 2019: Joker - Joaquin Phoenix și Robert de Niro, la cuțite! Detalii de culise despre cel mai așteptat film

A mai rămas o zi până ce filmul Joker să ajungă în cinematografe și deja a primit calificative precum: ”operă de artă”, ”excepțional” sau ”puternic”. Dar câștigarea aplauzelor criticilor nu a fost deloc treabă ușoară.

joaquin phoenix

A mai rămas o zi până ce filmul Joker să ajungă în cinematografe și deja a primit calificative precum: ”operă de artă”, ”excepțional” sau ”puternic”. Dar câștigarea aplauzelor criticilor nu a fost deloc treabă ușoară, având în vedere fricțiunile dintre Joaquin Phoenix, starul filmului, și Robert de Niro, care, de asemenea, face parte din distribuție. De la ce porneau tensiunile și detaliile neștiute de pe platourile de filmare

În realitate, au fost multe probleme de culise care trebuiau depășite, printre care și ostilitatea și tensiunile care exisitau între doi actori principali precum Joaquin Phoenix și Robert de Niro.

Joaquin Phoenix și Robert de Niro, la un pas de scandal

Filme 2019: Joker - Joaquin Phoenix și Robert de Niro, la cuțite! Detalii de culise despre cel mai așteptat film

După cum a povestit și regizorul filmului Joker, Todd Phillips, problemele dintre Joaquin, protagonistul filmului, și starul din Taxi Driver au început puțin înainte de filmări.

Robert de Niro, în vârstă de 76 de ani, dorea să reunească întreaba distribuție de actori pentru a repeta scenariul, la o masă de lectură, lucru căruia Joaquin Phoenix i s-a opus total.

”Bob (n.red. Robert de Niro) m-a chemat și mi-a zis: <spune-i lui Phoenix că el e actor și trebuie să fie aici. Vreau să asculte tot filmul și toți vim intra într-o sală și vom citi>”, a povestit regizorul.

Joaquin Phoenix s-a opus însă vehement cerințelor lui Robert de Niro, surse apropiate lui Joaquin Phoenix susțin că actorul preferă ca ”lucrurile să curgă de la sine”, în timpul filmărilor, evitând chiar întâlnirile dininte cu restul echipei. La fel a procedat actorul și în producții anterioare, fiind metoda sa de interpretare.

”Eu eram într-o postură foarte dificilă deoarece Joaquin Phonenix îmi spunea că nu va face o ... de lectură, iar Robert îi dădea replica: <eu fac lecturi înainte de a începe să filmez. Asta facem noi, actorii>”, a povestit regizorul.

Până la urmă, cel care a cedat a fost Joaquin Phoenix, iar alte mici fricțiuni dintre ei au fost rezolvate pe parcurs. Totuși, cei doi au menținut distanța în timpul filmărilor. Cei doi însă nu au recunoscut distanța, iar Joaquin Phoenix chiar a declarat că Robert de Niro i-a fost inspirație în mai multe filme.

Citește și:

Filme 2019. Joker - psihopatul absolut. Joaquin Phoenix are traume: ”Credeam că la 40 de ani mi-e sfârșitul”

Recomandari