Filmul „365 Days” revine! Ce actori fac parte din distribuția celei mai controversate producții

Veste importantă pentru fanii filmului „365 Days”. Se filmează partea a două a producției, iar surprizele se țin lanț.

Veste importantă pentru fanii filmului „365 Days”. Se filmează partea a două a producției, iar surprizele se țin lanț.

Profimedia

Netflix a anunțat de curând că cel mai controversat film al anului 2020 va avea o a doua parte, veste extrem de bună pentru fanii „365 Days”.

Filmul orginal nu a fost realizat de Netflix, însă a devenit rapid o lovitură globală după ce serviciul de streaming l-a adăugat în luna iunie 2020. Mai mult decât atât, producția s-a aflat prin topul celor mai căutate filme anul trecut, relatează justjared.com.

Povestea filmului „365 Days” se învârte în jurul lui Massimo Torricelli (Michele Morrone), șef al mafiei, care o răpește pe Laura Biel (Anna Maria Sieklucka) și îi dă un an pentru a se îndrăgosti de el.

Ce actori se întorc în partea a doua a filmului „365 Days”

Finalul producției nu a fost unul la care toată lumea se aștepta, iar mulți și-au dorit să afle ce se întâmplă cu Massimo Torricelli și Laura Biel. Se pare că cei doi actori se întorc în partea a doua a producției, însă vom avea parte de personaje noi, precum modelul Simone Susinna, care va juca rolul lui Nacho.

Continuarea filmului se va concentra pe relația de iubire dintre cele două personaje principale: "Laura și Massimo se reunesc, dar noul lor început este complicat de legăturile de familie ale lui Massimo, dar și de un bărbat misterios care intră în viața Laurei pentru a-i câștiga inima și încrederea.", conform sursei citate.

Citește și: Cum arată și cine este fosta soție a lui Michele Morrone. Italianul a făcut senzație în filmul 365 DNI?

Primul film a fost extrem de controversat din cauza subiectului pe care l-a abordat, despre care criticii spun că scoate în evidență agresiunea sexuală și răpirea. Pentru că partea a doua este realizată de Netflix este posibil ca filmul să adopte o abordare mai precaută.

Continuările se vor baza pe cărțile din trilogia autorului polonez Blanka Lipinska, deși „complotul este probabil să devieze de la aceste texte și o parte din conținutul potențial controversat ar putea fi atenuat”.

"Sunt foarte onorat că restul celor două părți ale trilogiei mele de "365 de zile" vor fi aduse la viață pe ecran de Netflix. Sunt atât de încântat să le arăt fanilor romanelor mele din întreaga lume această privire proaspătă asupra personajelor și să continui povestea Laurei și a lui Massimo. ”, a declarat Blanka.

Citește și: Michele Morrone a avut nevoie urgentă de intervenția medicilor. Ce problemă de sănătate l-a forțat să ajungă pe masa de operație

Mai mult decât atât, Anna Maria Sieklucka a încărcat pe contul oficial de Instagram câteva imagini de la filmări.

Actrița este extrem de încântat de încântată că se va filma și partea a două a filmului „365 Days”, lucru evident din postările ei de pe Instagram. Aceasta se bucură de fiecare zi petrecută alături de colegii ei la filmări.

Ultimele știri