Antena Căutare

Filmul Misiune: Imposibilă, difuzat în weekend, la Antena 1 | Trailer

Filmul Misiune: Imposibilă 1, primul film din seria cu același nume, ce-l are în distribuție, în rolul principal, pe Tom Cruise, va fi difuzat la Antena 1, sâmbătă, 6 iulie, de la ora 20.00.

Misiune Imsposibila 1

Filmul Misiune: Imposibilă 1, primul film din seria cu același nume, ce-l are în distribuție, în rolul principal, pe Tom Cruise, va fi difuzat la Antena 1, sâmbătă, 6 iulie, de la ora 20.00.

Cel de-al doilea film de serie, Misiune: Imposibilă 2, va fi difuzat la Antena 1, sâmbătă, 13 iulie, de la ora 20.00.

Seria Misiune: Imposibilă, formată până în prezent din șase părți, toate avându-l în rol principal pe Tom Cruise, se află pe locul 12 în lista seriilor de filme artistice cu cele mai mari încăsări având peste 2 miliarde de dolari încasări în toată lumea.

În mod absolut uimitor, Tom Cruise își realizează singur cascadoriile destul de periculoase în seria Misiune: Imposibilă. În al patrulea film din serie, Tom Cruise urcă și aleargă pe cea mai înaltă clădire din lume. În a cincea serie, Cruise chiar s-a agățat de un avion.

În cazul ultimei producții Misiune Imposibila-Fallout, Tom Cruise a riscat, printre alte cascadorii extreme, gonind cu o motocicletă BMW pe contrasens, în centrul Parisului!

Seria Misiune: Imposibilă, continuată până în 2022

Misiune: Imposibilă 7 și 8 / Mission: Impossible 7 şi 8 vor fi realizate ca două părţi ale unei singure poveşti şi vor fi lansate în 2021 şi 2022. Christopher McQuarrie, care a realizat şi "Misiune: Imposibilă. Declinul/ Mission Impossible: Fallout" (2018), va fi regizorul noilor pelicule.

După succesul filmului lansat în 2018, franciza Misune: Imposibilă va continua să urmărească aventurile agentului jucat de Tom Cruise încă din 1996.

Cel mai recent film din serie, al şaselea, a adunat peste 790 de milioane de dolari în toată lumea.

  • Misiune: Imposibilă 1(1996)

Este primul film din serie, care a avut încasări de peste jumătate de milion de dolari.

Agentul guvernamental Ethan Hunt (Tom Cruise) și mentorul său, Jim Phelps (Jon Voight), merg într-o misiune periculoasă, Jim este ucis, iar Ethan devine principal suspect al crimei. Aflat pe fuga, lui Hunt i se alătură hackerul Luther Stickell (Ving Rhames) și pilotul Franz Krieger (Jean Reno) pentru a-l ajuta să se furișeze într-o clădire CIA pentru a intra în posesia unui document confidențial care ii poate demonstra nevinoăția.

  • Misiune: Imposibilă 2 (2000)

În cel de-al doilea film al seriei, Ethan Hunt și echipa lui încearcă să împiedice răspândirea unui virus mortal eliberat de o grupare teroristă.

  • Misiune: Imposibilă 3 (2006)

În partea a treia a seriei Misiune: Imposibilă Ethan Hunt (Tom Cruise) care a fost retras de la conducerea unei echipe de agenți IFM și se află la un pas de a se căsători, adună o echipă pentru a face față lui Owen Davian care intenționează să vândă un obiect misterios și periculos.

  • Misiune: Imposibilă - Ghost Protocol "Protocolul fantomă" (2011)

Învinuit pentru un atac terorist asupra Kremlinului, Ethan Hunt (Tom Cruise) este renegat de către guvernul american, alături de colegii săi din agenția IMF.

  • Misiune: Imposibilă - Rogue Nation "Natiunea Secreta"(2015)

IMF este dezbinat, iar Ethan Hunt rămâne fără ajutor. Totodată ia naștere Sindicatul, care vrea să stabilească o nouă ordine globală printr-o serie de atacuri teroriste. Ethan își adună echipa și își unește forțele cu Ilsa Faust (Rebecca Ferguson), o agentă britanică renegată care poate fi și ea membră a acestei organizații secrete.

  • Misiune: Imposibilă - FallOut "Declinul"(2018)

Misiune: Imposibilă 6 îi găsește pe Ethan Hunt (Tom Cruise) și echipa sa (Alec Baldwin, Simon Pegg, Ving Rhames), alături de câțiva aliați familiari (Rebecca Ferguson, Michelle Monaghan) într-o cursă contracronometru după ce o misiune a dat greș. Alături de aceștia, mai apar Henry Cavill, Angela Bassett și Vanessa Kirby.

Citește și: Gladiatorul, filmul premiat cu 5 Oscar-uri, difuzat la Antena 1 |Trailer

Seria completă Star Wars, difuzată din 6 iulie, la Antena 1

Producţii din Spania, Germania şi Macedonia de Nord, incluse în selecţia oficială pentru LUX Film Prize 2019... „Bărbaţi în Negru Internaţional” s-a menţinut pe primul loc în box office-ul românesc de weekend...
Cele mai populare nume de copii din Europa. Ce alegeri au făcut părinții pentru micuții lor
Specialiștii au stabilit care sunt cele mai populare nume de copii din Europa. Alegerea numelui...
Horoscopul zilei de 26 martie 2023. Scorpionii pierd bani. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 26 martie 202 vine cu multe vești bune pentru nativii din zodiac. Aceștia...
Parteneri
Bob italian, tunsoarea îndrăgită de femei. Ce recomandări fac specialiștii în beauty
Catine.ro

Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


Ultimele știri
x