TRAGEDIE IMENSĂ pentru Johnny Depp! Actorul, nevoit să spună „Adio”

 

Actorul Johnny Depp se va despărți de personajul care l-a făcut celebru, piratul Jack Sparrow, deși studiourile Disney pregătesc o readaptare a francizei cinematografice „Pirații din Caraibe”. Superstarul nu va fi, însă, implicat.

Johnny Depp l-a interpretat pe Jack Sparrow în toate cele cinci filme ale francizei, în ultimii 15 ani.

Scenaristul Stuart Beattie, care a lucrat pentru „Pirații din Caraibe”, a confirmat că studiourile Disney nu plănuiesc să îl implice pe Johnny Depp în refacerea întregii francize.

Depp, în vârstă de 55 de ani, care s-a confurntat cu mai multe drame personale în ultimii patru ani, l-a interpretat pentru ultima dată pe Sparrow în  „Pirații din Caraibe: Răzbunarea lui Salazar”, care a fost cel mai puțin profitabil film al francizei.

„Cred că Johnny Depp s-a descurcat de mine cu personajul până acum – și l-a însușit. De altfel, acesta este personajul cu care a devenit celebru. Cred că acesta este personajul pentru care oamenii își vor aduce aminte de el. Este singurul personaj pe care el l-a interpretat de cinci ori și este personajul pe care îl interpretează pentru a vizita copii în spitale”, a spus scenaristul.

Acesta a precizat că inițial, nimeni nu se aștepta ca Johnny Depp să aibă un asemenea succes cu interpretarea piratului Jack Sparrow, mai ales că atunci el nu era un superstar de cinema.

Pentru adaptarea francizei lucrează scenariști care au lycrat și pentru „Deadpool” -   Rhett Reese și Paul Wernick.facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI