Live acumAcces Direct
Prime Time 20:25Chefi la cutite

Nouă filme de groază pe care să le vezi pe Netflix de Halloween 2019

Află care sunt cele mai bune nouă filme de groază pe care să le vezi pe Netflix, de Halloween 2019.

film de grapza

Află care sunt cele mai bune nouă filme de groază pe care să le vezi pe Netflix, de Halloween 2019.

Halloween 2019 pică pe 31 octombrie 2019, așadar cum poți să-l sărbătorești mai bine decât vizionând... un film de groază.

Netflix îți propune variante de filme de groază. Iată care sunt cele mai bune filme de groază de pe Netflix.

1. The witch

Spune povestea unei familii care vor trăia la marginea unei păduri după ce au fost exilați din satul lor. Cu toate acestea, povestea nu se va îmbunătăți: membrii familiei fi chinuiți de o vrăjitoare și vor trăi situații de teroare.

2. Case 39

Case 39 prezintă o poveste intensă, legată de teroarea psihologică trăită de o asistentă socială ce descoperă o forță a răului mai mare decât și-ar fi imaginat cineva, atunci când încearcă să salveze o copilă care în mod misterios, nu mai vorbește. Cu toate acestea, femeia nu cunoaște secretele din spatele acelei fete și poate ajunge să-i înțeleagă pe îngrijitorii precedenți.

3. Hostel

Dacă ești în căutarea de ... sânge, crime și scene foarte brute, acesta este filmul ideal. Cu toate acestea, poate fi un pic agresiv: ar avea la bază evenimente reale și nu este potrivit pentru persoanele sensibile.

4. La cabaña del terror

Câțiva prieteni planifică o escapadă pentru a petrece și a-și consolida prietenia. În acel loc își vor testa abilitățile de a scăpa de zombi și ororile care îi urmăresc în acea presupusă călătorie de vis.

5. The Babadook

Spune povestea foarte înfricoșătoare, în care un copil începe să citească povestea unui monstru. Ceea ce nu știe nimeni este că atunci când cineva cunoaște acest monstru, nimeni nu poate scăpa de el.

6. Mamá

Spune povestea a două surori care au rămas orfane și apoi dispar într-o pădure. Ani mai târziu, cele două fete sunt găsite de unchiul și iubita lui, dar descoperă că există o entitate care le urmărește să se întoarcă în cabina unde au fost găsite.

7. Verónica

Povestea se concentrează pe un grup de prieteni care se joacă. Cu toate acestea, unul dintre ei este posedat de prezențe supranaturale care doresc să-i facă rău ei și familiei sale.

8. Silent Hill

Jocul video transformat într-un film prezent pe platforma Netflix este despre o femeie care caută un remediu pentru o boală rară pe care o are fiica ei. Medicii îi spun că trebuie internată într-un spital de psihiatrie, dar Rose decide să meargă într-un oraș despre care fiica ei vorbește în timp ce visează, numit Silent Hill.

9. 1922

Spune povestea unui fermier care mărturisește că și-a ucis soția, pe fondul unei scene de teroare și frică. Filmul lui Stephen King este unul dintre cele mai recomandate de fanii filmelor cu suspans.

Citește și:

Sf Andrei, adevăratul Halloween românesc! Cum să te ferești de ghinion și blesteme

Fanatik.ro
Cele mai noi stiri
Lajumate.ro