Povestea nespusă a lui Michael Jackson! Un documentar despre "regele muzicii pop" va fi disponibil pe piață în februarie

 

Un documentar al regizorului american Spike Lee despre Michael Jackson va fi pus în vânzare pe 26 februarie, simultan cu reeditarea albumului 'Off the Wall', potrivit unui comunicat publicat pe site-ul regretatului artist.

Filmul intitulat 'Michael Jackson's Journey from Motown to Off the Wall' va fi difuzat în premieră mondială la festivalul de film independent american Sundance, pe 24 ianuarie. De asemenea, acesta va fi difuzat pentru prima dată la televiziune pe 5 februarie, pe canalul prin cablu Showtime.

Documentarul prezintă tranziția lui Michael Jackson de la casa de discuri Motown, care l-a propulsat pe scenă muzicală împreună cu 'Jackson 5', la colaborarea sa cu producătorul Quincy Jones, care a făcut din el "regele muzicii pop".

Sursa foto: www.michaeljackson.com

Pentru acest film, Spike Lee a luat interviuri părinților lui Michael Jackson, fratelui său Marlon, cântărețului Pharrell Williams şi baschetbalistului profesionist Kobe Bryant.

Albumul 'Off the Wall', apărut în 1979, a fost primul dintre cele trei produse semnate de Quincy Jones pentru Michael Jackson, înainte de 'Thriller' (1982) și 'Bad' (1987). 'Thriller' rămâne până astăzi cel mai bine vândut album din istoria muzicii.

'Off the Wall', vândut în peste opt milioane de exemplare în SUA, a marcat începutul unei noi ere pop.

Spike Lee este cunoscut pentru angajamentul său în favoarea drepturilor afro-americanilor și activitatea sa pentru promovarea relațiilor rasiale în SUA.

Sursa: agerpres.ro

Citeşte şi:

Michael Jackson a avut cel mai scump videoclip muzical din istorie! A costat șapte milioane de dolari și a reușit să câștige numeroase trofee

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
PREMIUM

Mai multe