Live acumChefi la Cutite
Prime Time 20:30Chefi la Cutite

Primul rol după 10 ani de pauză. Imagini cu Sophia Loren din cel mai recent film, ”The Life Ahead”

Sophia Loren revine pe marile și micile ecrane cu o nouă producție, după o pauză de un deceniu. Starul va juca în producția Netflix, "The Life Ahead".

Sophia Loren revine pe marile și micile ecrane cu o nouă producție, după o pauză de un deceniu

Profimediaimages.ro

La 86 de ani, Sophia i s-a alăturat fiului ei, regizorul Eduardo Ponti, și va juca rolul unei femei evreice, care a supravieţuit Holocaustului.

Personajul ei, Madame Rosa, le ajută pe femeile ce practică cea mai veche meserie din lume să-şi crească copii.

Citește și: Filmul care marchează revenirea Sophiei Loren în lungmetraj, distribuit de Netflix

„Faptul că fiul meu mi-a propus acest rol a fost ca un vis împlinit. Am acceptat imediat. Mi-a plăcut foarte mult să joc rolul lui Madame Rosa, o femeie puternică şi fragilă în acelaşi timp. Este o supravieţuitoare. Cumva îmi aminteşte de mama mea”, a declarat actriţa.

Iată thrillerul filmului The Life Ahead, în care joacă Sophia Loren:

Cum s-a făcut cunoscută Sophia Loren

Sophia Loren și-a început cariera de actriță în 1950, la vârsta de 15 ani, iar primul său rol important a fost în L’Oro di Napoli (1954).

Momentul care a propulsat-o printre marile staruri de cinema ale lumii a avut loc în 1958, când a semnat un contract cu studioul Paramount, la Hollywood.

Citește și: Sophia Loren a fost considerată una dintre cele mai frumoase femei ale tuturor timpurilor. Cum arată acum actrița de 86 de ani

În cele șase decenii de carieră, Sophia Loren a jucat în aproape 100 de filme.

Ea a lucrat cu nume celebre, precum regizorii Vittorio de Sica, George Cukor, Charlie Chaplin, Mario Monicelli și Ettore Scola la Robert Altman.

Recomandari