Căutare Live

Saga Fast & Furious ajunge la final. Care va fi ultimul film al celebrei serii

A fost făcut anunțul oficial. Saga Fast & Furious ajunge la final. Două filme finale vor încheia celebra serie cu și despre cursele cu mașini.

Saga Fast & Furious ajunge la final

profimediaimages.ro

Universal Pictures încheie, astfel, cel mai de succes proiect. Fast & Furious a furnizat cele mai mari încasări studioului american de film, potrivit deadline.com.

Justin Lin este gata să regizeze finalul unei saga care a început acum aproape 20 de ani. Fast & Furious 9 și Fast & Furious 10 sunt cele mai așteptate producții cinematografice.

În centrul acțiunii se va afla același Vin Diesel, dar și alte staruri vor reveni. Michelle Rodriguez, Tyrese Gibson, Chris „Ludacris” Bridges, Jordana Brewster, Nathalie Emmanuel și Sung Kang sunt câteva dintre ele.

Fast & Furious 9 aduce și noi surprize. Povestea continuă cu noi apariții. Charlize Theron, John Cena, Helen Mirren, Cardi B, și starul Reggaeton Ozuna se alătură aventurii.

Primul film Fast & Furious a fost lansat în 2001. Atunci, iubitorii seriei se îndrăgosteau de echipa formată din Vin Diesel și Paul Walker. Seria a reușit să supraviețuiască tragediei din 2013, atunci când actorul Paul Walker murea într-un accident de mașină.

Paul Walker, lângă mașină, în primul film Fast & Furious

Paul Walker în primul film Fast & Furious

profimediaimages.ro

Fast & Furious 9 va avea premiera pe 20 mai 2021, iar Fast & Furious 10 va fi lansat pe 2 aprilie 2022.

Bruce Willis reface secvențe din Greu de Ucis, la 65 de ani. Imaginile care i-au încântat pe fani... Au început filmările pentru ultimul sezon, cu numărul 5, din Casa de Papel. Cum au fost surprinși actorii pe străzile di...
Parteneri
Cadouri pentru Secret Santa la job. Ce să le iei colegilor pe care nu îi cunoști prea bine
Dacă există o perioadă incomodă în timpul sezonului de Crăciun, atunci cu siguranță este momentul când trebuie să cauți cadouri pentru Secret Santa. E de obicei o activitate festivă care se desfășoară la locul de muncă. Acest detaliu face misiunea cadoului și mai greoaie pentru că sunt șanse mari să fie nevoie să-i oferi cadoul unui coleg pe care nu-l cunoști foarte bine.
Catine.ro
Ultimele știri